23 Σεπτεμβρίου 2011

20:39
Αναγνώστης μας έκανε το παρακάτω σχόλιο σε ανάρτησή μας. Το δημοσιεύουμε και ως καταγγελία γιατί αξίζει να διαβαστεί απ’ όσους περισσότερους γίνεται, ιδίως από τους πολιτικούς που μας κατέστρεψαν:

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Καταστρέψατε τα παιδιά σας, καταστρέψατε τα εγγόνια σας. Αλλά μην σας απασχολεί. Χαλαρώστε στις πισίνες σας, πηγαίνετε τα παιδιά σας στα καλύτερα σχολεία, κάντε και καλά οτι πονάτε για τον λαό. Το παιχνίδι έτσι και αλλιώς είναι στημένο. Έτσι και αλλιώς έχετε ήδη πουλήσει τη χώρα και τους πόρους της. Ξέρανε οι ευρωπαίοι και μη τι μπορούν να κερδίσουν.

Τα κερδίσατε όλα εκτός απο την ψυχή σας. Να ντρέπεστε να βγείτε στον δρόμο αν σας έχει μείνει λίγο τσίπα. Πήραμε πτυχία, μάθαμε γλώσσες, κάναμε μεταπτυχιακά και άλλους πάπυρους για να σκεφτόμαστε πώς θα επιβιώσουμε. Η νέα γενιά όμως θα επιβιώσει γιατί δεν είμαστε τεμπέληδες.

Μάθαμε απο τα πρώτα μας βήματα να μας εκμεταλεύονται και να μας κοροιδεύουν, μάθαμε να αγωνιζόμαστε. Δεν είμαστε σαν εσάς που όσοι σπουδάσατε (και καλά) ασκούσατε μόνο πολιτική μέσα στα πανεπιστήμια και όσοι δεν σπουδάσατε είχατε τις γνωριμίες και τα μέσα. Άλλωστε πόσοι απο εσάς έχετε εργαστεί πραγματικά;

Τι ξέρετε απο τον καθημερινό αγώνα; Και όσοι απο εσάς είχατε εργαστεί, πουλήσατε πολύ φτηνά αυτά τα χρόνια και όση τιμή είχατε. Αν ο λαός σας υποστηρίξει στις εκλογές (όλα τα κόμματα) είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τους νέους όμως ξεχάστε τους. Ήδη το αγέννητο μου παιδί είναι φτωχό. Δες θα σας το συγχωρέσω ποτέ αυτό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.