30 Σεπτεμβρίου 2011

15:55
Κυκλοφορούσε πολύ τις τελευταίες μέρες στην Βουλή, αλλά σήμερα έπεσαν στο τραπέζι μέχρι και οι ημερομηνίες. Ο λόγος για την διεξαγωγή των εκλογών που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο!
Οι πληροφορίες μας είναι διασταυρωμένες και μας έρχονται από υψηλόβαθμο στέλεχος της Βουλής.
Η κυβέρνηση δεν αντέχει την κοινωνική κατακραυγή και όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να φέρει προς ψήφιση και τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2012 στο Κοινοβούλιο, δηλαδή στα τέλη του Νοεμβρίου.
Παράλληλα ο Παπανδρέου βλέπει οι προσπάθειες του για ανάκαμψη της οικονομίας να υπονομεύονται και μέσα από την κυβέρνηση του, με αποτέλεσμα να έχει εκμυστηρευτεί στους στενούς του συνεργάτες..
την προσφυγή στις κάλπες!
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ανακοίνωση των εκλογών προγραμματίζεται για τις 15 Οκτωβρίου, ημερομηνία ανακοίνωσης της Τρόικας για την εκταμίευση ή μη της 6ης δόσης. Επομένως και σύμφωνα με το σύνταγμα, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 13 ή στις 20 Νοεμβρίου…

piazzadelpopolo

http://vathiprasino.blogspot.com/

Σχόλιο Β.Π....Γίνουν δεν γίνουν τελικά οι εκλογές ένα είναι το σίγουρο!!..πως αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο!!.. απαιτείται εδώ και τώρα Προοδευτική διέξοδος από την κρίση με ριζοσπαστικές λύσεις έξω και πέρα και από τον εφιάλτη του ΔΝΤ και Μνημονίων!!!
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ!!..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ!!...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.