3 Ιουλίου 2011

10:04
Όχι, μην τρελαίνεστε, δεν έγινε αστική η συγκοινωνία της Ραφήνας και της Ν. Μάκρης.

Απλώς, μια ακόμα σπατάλη μας στο πλαίσιο των special olympics είναι το να ανεβοκατεβαίνουν άδεια, τις περισσότερες φορές, λεωφορεία, στη λεωφόρο Μαραθώνος, μεταφέροντας τάχα κόσμο για τη διοργάνωση, από τις κατασκηνώσεις του Ματιού και του Αγ. Ανδρέα.

Πραγματικά δεν με απασχολεί αν τα οχήματα αυτά λείπουν από τακτικά δρομολόγια. Ας πούμε ότι είναι καλοκαίρι και το επιβατικό κοινό μειώνεται.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑYΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Ή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΦΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ.

Αγαπητοί φίλοι οδηγοί, αν νομίζετε ότι είναι ασφαλές το να οδηγεί κανείς πίσω από ένα "τοίχο" χωρίς ορατότητα (όπως π.χ. τα λεωφορεία αερίου, που χρησιμοποιούνται ως επι το πλείστον, που δεν έχουν καν τζάμια), χωρίς να βλέπει τι γίνεται στο βάθος του δρόμου, και με το πρώτο φρενάρισμά σας από κάτι ξαφνικό να κολλήσει πίσω σας σαν χαλκομανία, τι να σας πω...

Με όσους μίλησα δε, μου απάντησαν τόσο απρεπώς, που χαλάλι τις μούτζες που έφαγαν...(εντάξει παιδιά, θα αλλάξει η ΕΘΕΛ αλλά φταίμε εμείς οι υπόλοιποι οδηγοί τίποτα;)

Κάποιοι πρόβαλαν το επιχείρημα ότι στρίβουν αριστερά στο Πικέρμι για Αττική Οδό (17ο χλμ.), πιάνοντας όμως την αριστερή από...τη διασταύρωση της Ραφήνας (24ο χλμ.). Για το Θεό δηλαδή, σκεφτείτε πόσος κόσμος κινδυνεύει για να "πλακώνεστε" εσείς να πάτε στο σπιτάκι σας μετά τη βάρδια...

ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ Η ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΔΙΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΛΩΡΙΔΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ.!

Την ίδια "μαγκιά" κάνουν όλο τον υπόλοιπο καιρό και όσοι θέλουν να αφήσουν τα οχήματα στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας. Υπάρχει στη γέφυρα Ανθούσας ένα αριστερό φανάρι, και πιάνουν την αριστερή λωρίδα από το Σταυρό, περνώντας όλο το Γέρακα, εκμεταλλευόμενοι φυσικά τον όγκο του οχήματος. Ε, δεν πάει έτσι ρε παιδιά...

T Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011 9:24 π.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.