2 Ιουνίου 2011

22:40
Πρώτη ανάρτηση στις 26/12/2010



ΠΕΡΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .....

ΝΟΜΟΣ 2669/98 ΑΡΘΡΟ 7


ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΟΑΣΑ 2003



ΠΟΙΟΣ θα μιλούσε σήμερα για συγχώνευση μέσων σταθερής τροχιάς , οδικά μέσα και άλλα τέτοια εάν είχε γίνει ότι όριζε ο νόμος πριν μια δεκαετία ;;;!!!!

Τα υπόλοιπα μέσα που θα είχαν απομείνει σήμερα (λεωφορείο - τρόλεϊ - τραμ ) με ποιο τρόπο θα γινόταν η συγχώνευση τους σήμερα ;;;

Προτού απαντήσετε παρακολουθήστε το παρακάτω video και θα καταλάβετε πάρα πολλά !!!! (παρατηρήστε με ποιο τρόπο κινείται επί του οδοστρώματος - και θα τα καταλάβετε ΟΛΑ . Από το γιατί γεμίσαμε την Αθήνα με ράγες ( μίζες ) μέχρι ότι το τρόλεϊ είναι ολόιδιο με το τραμ !! ) :



Ελπίζω να καταλάβατε τώρα γιατί οι προσεχείς συγχωνεύσεις των εταιρειών του ΟΑΣΑ όπως έχει προαναγγείλει το υπουργείο ή γίνονται επειδή έπρεπε να είχαν γίνει πριν μια δεκαετία ή απλώς ενώνουμε εταιρίες με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας των οχημάτων - έτσι για να λέμε ότι κάτι κάναμε .

Και αυτή είναι η γνώμη μου : το υπουργείο υποσχέθηκε στην τρόικα - στα πλαίσια του << καλλικράτη>> ότι θα μείνουν δυο εταιρίες στον οασα - και αυτό θα γίνει ανεξαρτήτως πραγματικότητας , σκοπιμότητας και αποτελέσματος .

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.