7 Ιουνίου 2011

19:24
Για άλλη μια χρονιά τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου.

Λεωφορεία γραμμών Α2-Α5-Ε22-Α1-Α4-171-154 κτλ...
έχουν πρόβλημα με τα κλιματιστικά, τα οποία είναι ασυντήρητα, και σε αρκετές περιπτώσεις όχι μόνο είναι ασυντήρητα αλλά δεν λειτουργούν ΚΑΘΟΛΟΥ!.

Δουλεύοντας στην γραμμή 550 άναψα το κλιματιστικό, και μόλις το άναψα ένα σύννεφο μαύρης σκόνης έπεσε από τον ουρανό του λεωφορείου πάνω στους επιβάτες!! οι οποίοι ήρθαν και μου έκαναν παράπονα. Άλλες φορές πατάς το κουμπί να ξεκινήσει και δεν ανάβει καθόλου.

Οι προϊστάμενοι στο συνεργείο όταν αναφέρθηκε το πρόβλημα είχαν έτοιμη την απάντηση: ''Δεν έχουμε εντολή να ξεκινήσουμε συντήρηση!!''

Συνάδελφος πριν 3 μέρες δέχτηκε παράπονα από τους επιβάτες λόγω ζέστης μέσα στο λεωφορείο, και όταν πήρε το λεωφορείο να το πάει για αντικατάσταση του έδωσαν την εξής καταπληκτική απάντηση: ''Μα δεν κάνει ζέστη!'' και τον ανάγκασαν να συνεχίσει με το ίδιο λεωφορείο!

Ας αναλάβει λοιπόν κάποιος υπεύθυνος να φτιαχτούν τα κλιματιστικά. Ακούτε κύριε Διευθύνων της ΕΘΕΛ κύριε Καραγιαννόπουλε;; Εσείς στο γραφείο σας δεν δουλεύετε χωρίς κλιματιστικό ΕΜΕΙΣ και οι ΕΠΙΒΑΤΕΣ τι είμαστε;; ΖΩΑ;;;

Πείτε κύριε Καραγιαννόπουλε στους επιβάτες ότι το ''φιλαράκι'' σας ο κύριος Ρέππας σας έχει δώσει εντολή να κόψετε από παντού! Να κάνετε μειώσεις παντού, για να ταλαιπωρούμαστε όλοι.
Ας αναλάβετε όμως και την πρωτοβουλία να δουλεύουμε εμείς σαν άνθρωποι και οι επιβάτες να μεταφέρονται και αυτοί σαν άνθρωποι. Γιαυτό πληρώνεστε αδρά από τον λαό, για να κάνετε τα αυτονόητα.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ!!

Φιλικά
Οδηγός ΕΘΕΛ

Τ Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011 5:07 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.