6 Ιουνίου 2011

17:17
Με χιουμοριστικά βίντεο απάντησαν οι πολίτες στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης και έκανε απολογισμό του έργου της, τους τελευταίους 20 μήνες.

"Είκοσι μήνες κάναμε, όσα δεν είχαν γίνει τόσα χρόνια... Αυξήσαμε τους φόρους, φτάσαμε την ανεργία στο 30%, ανεβάσαμε το ΦΠΑ στο 23%, διαλύσαμε το σύστημα υγείας, σταματήσαμε όλα τα δημόσια έργα, υποβαθμίσαμε το εκπαιδευτικό σύστημα, αυξήσαμε την εγκληματικότητα και πολλά ακόμα, ώστε να κλείσουμε τα σπίτια σας και να δουλεύουμε με την ησυχία μας", αναφέρει ένα από αυτά.

"Βουλιάζουμε μαζι! Μέσα σε λίγους μήνες έγιναν, όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια! Για να χρεοκοπήσουμε σίγουρα!", λέει χαρακτηριστικά ένα άλλο, κάνοντας σύγκριση των επιτευγμάτων της κυβέρνησης, όπως αναφέρονται στο βίντεο που δημοσίευσε, με την πραγματικότητα, όπως την παρουσιάζουν οι δημιουργοί του πρώτου.

"Μέσα σε λίγους μήνες έγιναν, όσα δεν έγιναν τόσα χρόνια! Για να γλιτώσουμε από τη χρεοκοπία εμείς και να πληρώσουν οι πολίτες", αναφέρει ένα τρίτο βίντεο, κάνοντας αναφορά, μεταξύ άλλων, στην κατάσταση που επικρατεί στην Κερατέα τους τελευταίους 5 μήνες, στην ανεξέλεγκτη δράστη τρομοκρατών, στην υποβάθμιση της παιδείας, την αύξηση των φόρων.

Υπενθυμίζεται, πως το βίντεο του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Μέσα σε 20 μήνες, έγιναν όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα", "για να γλιτώσουμε από τη χρεοκοπία. Εξασφαλίσαμε ένα πρωτόγνωρο μηχανισμό στήριξης ύψους 110 δισ. ευρώ και για να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας καταφέραμε την μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος που πέτυχε ποτέ χώρα στην ευρωζώνη".

"Για να βγούμε από την κρίση καλύτεροι ως χώρα και ως πολίτες, αφήνουμε πίσω όσα μας έβλαψαν και παλεύουμε για μια νέα νοοτροπία".

Δείτε κάποια από τα βίντεο – απαντήσεις των πολιτών:Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.