8 Ιουνίου 2011

22:39
Η Είδηση: Η μέση χρηματιστηριακή τιμή του τελευταίου 20ημέρου για τον ΟΤΕ υπολογίζεται στα 7,12 ευρώ και με την υπεραξία 15% πάει στα 8,19 ευρώ. Και είναι σημαντικά χαμηλότερη κατά 19,31 ευρώ σε σχέση με τα 27,5 ευρώ ανά μετοχή που είχε πωληθεί το 25% του ΟΤΕ το 2008.

Δήλωνε τότε (2008) ο περιβόητος Παπακωνσταντίνου, ο Έλληνας “Τσουμπάις”: Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση είναι πρόθυμο να καταβάλλει τα 145 εκατομμύρια ευρώ του υπερτιμήματος που πήρε το ελληνικό δημόσιο προκειμένου να ανακτήσει το μάνατζμεντ στον ΟΤΕ!!

Αφού είχαν λιώσει στον εκβιασμό μαζί με τον Δον Αλαβάνο τον Βγενόπουλο για να … πουλήσει τις μετοχές που είχε αγοράσει, στην Deutche Telecom. Με συνεργούς τον κύριο Αλογοσκούφη και τον κύριο Χατζηδάκη που έφεραν τροπολογία σκάνδαλο στην βουλή για να υποχρεώσουν τον Βγενόπουλο ώστε να καταλήξουν οι μετοχές στα αφεντικά τους! Αφού συνδικαλισταράδες όπως ο κύριος Βασίλης Κούφης, που αναμένουμε με αγωνία τις δηλώσεις του μετά το χθεσινό σκανδαλώδες ξεπούλημα.

Από κοντά βεβαίως και οι δημοσιογραφικές βουβουζέλες, τα επίορκα τζουκ μποξ που τους έχουμε ειδικό άρθρο…

Δείτε τώρα πως λειτούργησε ο πράσινος φασισμός για να τελέσει αυτό το έγκλημα (γραμμένο 2/8/2010): Παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς μέσα σε απόλυτη σιωπή. Οι γερμανοτσολιάδες και το παρακράτος πέτυχαν το σκοπό τους.

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.