9 Μαΐου 2011

08:56
Μηχανισμό κλειδώματος των μπαρών, παρόμοιο με των διοδίων Ρίου και Ζευγολατιού, έχει υιοθετήσει και η εταιρία που διαχειρίζεται τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

Οι τροποποιήσεις που έχουν κάνει στις μπάρες φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες, όπου έχουν τρυπήσει, οι ίδιοι, κάθετα τις μπάρες και τις έχουν ασφαλίσει με μία πλαστική βίδα προκειμένου να μην ανοίγει εύκολα με σπρώξιμο!

Παρ' όλα αυτά, με δυνατό σπρώξιμο από το ελεύθερο άκρο της μπάρας η πλαστική αυτή βίδα σπάει, και η μπάρα ανοίγει. Η τακτική εκφοβισμού τους, όπως περιγράφει συναγωνιστής που έτυχε σε μία τέτοια τροποποιημένη μπάρα, είναι η εξής: Σπρώχνει την μπάρα, ακούγεται ο δυνατός θόρυβος της πλαστικής βίδας που σπάει και ο υπάλληλος τού φωνάζει πως έσπασε και κατέστρεψε την μπάρα!! "Κάνε μου μήνυση!" ήταν η απάντηση του συναγωνιστή...

Είναι φανερό πως είναι μία αστεία αλλά και επικίνδυνη μέθοδος εκφοβισμού των οδηγών που αρνούνται να υποκύψουν στο χαράτσι των 13€, σπρώχνωντας απλώς την μπάρα. Από την στιγμή που η μπάρα με την βίδα εμφανίζει μεγαλύτερη αντίσταση στο σπρώξιμο είναι προφανές ότι αν πέσει διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω της θα προκληθούν πολύ μεγαλύτερες ζημιές στο όχημα απ' ό,τι αν η μπάρα ήταν όπως την παρέδωσε ο κατασκευαστής της.

Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ - ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

Κλειδωμένη Μπάρα
Μπάρα έπειτα από δυνατό σπρώξιμο. Διακρίνεται η τρύπα με τρυπάνι πάνω στη μπάρα που έχουν κάνει οι μαστροχαλαστές της Γέφυρας.
Υπάρχει μόνο το κομμάτι της πλαστικής βίδας που "επέζησε" από το σπρώξιμο, καθώς το υπόλοιπο εκσφενδονίστηκε. Η κανονική βίδα φτάνει μέχρι το κάτω μέρος της μπάρας.


Δευτέρα, 9 Μαΐου 2011 6:25 π.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.