18 Μαΐου 2011

11:25
Γράφει ο "Πράσινος Εναερίτης "

Στα δύο έχει σπάσει η ΠΑΣΚΕ-ΔΕΗ και όλοι ακονίζουν τα μαχαίρια μόλις τελειώσει η ιστορία με την μετοχοποίηση και τις απεργίες.

Αρκετά στελέχη της ΠΑΣΚΕ με βαριά καρδιά θα ακολουθήσουν στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ενώ πολλοί καταλογίζουν στο Νίκο Φωτόπουλο ότι αναλώνεται σε επαναστατικά λόγια χωρίς να κάνει ουσιαστικό αγώνα.

Αρκετά στελέχη τον κατηγορούν ότι επικεντρώνει τις επιθέσεις του στο Υπουργό Οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου και όχι στο Πρωθυπουργό που είναι βασικός υπεύθυνος του ξεπουλήματος της ΔΕΗ παίζοντας με αυτό τον τρόπο ένα περίεργο παιχνίδι χωρίς να πειράζεται το προφίλ του Γ. Παπανδρέου.

Εκείνο όμως που κυρίως του καταλογίζουν οι σύντροφοί του είναι ότι αναζητά τη βοήθεια και άλλων εργασιακών ομάδων για να γιγαντωθεί ο αγώνας της ΓΕΝΟΠ αλλά οι φίλοι του Παναγόπουλος , Πολυζωγόπουλος και πολλοί άλλοι "πράσινοι" εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ δεν έχουν κάνει ούτε δήλωση συμπαράστασης , ούτε μία ανακοίνωση έχουν κυκλοφορήσει αλλά ούτε έχουν παραβρεθεί έστω και μία φορά στο πλευρό του Φωτόπουλου σε όλες τις κινητοποιήσεις που έχει κάνει.

Πολλοί μιλάνε για στημένο αγώνα με γνωστό τέλος. Ελπίζουμε να μην είναι έτσι κύριε Πρόεδρε της ΓΕΝΟΠ....

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.