31 Μαΐου 2011

23:09
Εδώ και τρεις μήνες προσπαθούμε να συναντήσουμε τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ.Χ.Τσιόκα ο οποίος χειρίζεται το θέμα των υποχρεωτικών μετατάξεων των εργαζομένων του ΗΣΑΠ.

Ο κ. Γενικός μας αποφεύγει συστηματικά, γιατί προτιμά ως φαίνεται τις υπόγειες διαδρομές και διαβουλεύσεις στο θέμα αυτό και δεν επιθυμεί καμία δημόσια επικοινωνία και διαφανή συνεννόηση μαζί μας .

Τον προειδοποιούμε ότι όσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί, στο τέλος δεν θα καταφέρει να μας αποφύγει.

Από αύριο κλιμακώνουμε τη δράση μας, χρησιμοποιώντας κάθε μορφή διαμαρτυρίας, ενάντια στις μεθοδεύσεις του κ. Γενικού Γραμματέα και τις διώξεις εναντίον των εργαζομένων στους ΗΣΑΠ, μετά από 33 και 34 χρόνια εργασίας και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Ο κ. Γενικός είναι βαθιά γελασμένος αν νομίζει ότι μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια, τη ζωή και το μέλλον των εργαζομένων των ΗΣΑΠ.

Όσο και αν ο ίδιος αισθάνεται σήμερα ταγός της πολιτικής του μνημονίου και των υπαγορεύσεων της τρόικα, όσο και αν αισθάνεται παντοδύναμος και η συμπεριφορά του είναι απαξιωτική έναντι όλων, εμείς τον προειδοποιούμε. Ο αυταρχισμός, οι βίαιες και αδικαιολόγητες από κάθε άποψη μετατάξεις- διώξεις των εργαζομένων των ΗΣΑΠ, με πολιτικά, συνδικαλιστικά, προσωπικά - ιδιοτελή και μεροληπτικά κριτήρια, δεν θα περάσουν.

Από αύριο ο κ.Τσιόκας θα μας βρίσκει καθημερινά μπροστά του...

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΕΔΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
(ΜΕΓΑΡΟ Η.Σ.Α.Π. ΠΕΙΡΑΙΑ)
ΠΛΑΤ. ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ 1
ΤΗΛ 210. 41.19.965 –210. 41.79.482
FAX: 210.41.26.322

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.