23 Μαΐου 2011

15:17
Για μια ακόμα φορά τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΕΛΗ (RED ARROWS),το διάσημο αεροπορικό ακροβατικό σμήνος της Μεγάλης Βρετανίας, επισκέπτεται το Παλαιό Φάληρο, για μία αεροπορική επίδειξη.

H επίδειξη θα πραγματοποιηθεί την 23 Μαϊου 2011 και ώρα 16:30 στον ίδιο χώρο με τις προηγούμενες επιδείξεις (Φαληρικός Όρμος) ενώ επίκεντρο της εκδήλωσης θα είναι η παραλία του Παλαιού Φαλήρου (Πάρκο Φλοίσβου έως Μπάτης).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εφετινή επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ενώ σημαντικό ρόλο στο ¨κλείσιμο¨ της εκδήλωσης έπαιξε η κατά γενική ομολογία μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων show.

Τις προηγούμενες επιδείξεις παρακολούθησαν 80.000 θεατές ενώ το γεγονός ότι για τρίτη χρονιά οι Βρετανοί ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα και διέθεσαν το ακροβατικό σμήνος κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό αν αναλογισθεί κανείς ότι ετησίως υποβάλλονται πάνω από 300 αιτήματα παγκοσμίως για ανάλογες επιδείξεις εκ των οποίων ικανοποιείται περίπου το 1/3. Έως σήμερα το σμήνος έχει πραγματοποιήσει περί τις 3.900 αεροπορικές επιδείξεις , σε 52 διαφορετικές χώρες ενώ οι 100 και πλέον πιλότοι και τεχνικοί του, αποτελούν κατά γενική ομολογία, την αφρόκρεμα της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.