15 Απριλίου 2011

18:39
1
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μισθοδοσία Διευθυντή της ΕΘΕΛ πάνω από το πλαφόν!

Kι όμως. Δείχνει να μην έχει τελειωμό. Μιλάμε πάλι για την ΕΘΕΛ και τις σκανδαλώδεις, παράνομες και προκλητικές απολαβές διευθυντικών στελεχών σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά εποχή.

Ο λόγος για τον φίλο μας τον… Σταματάκη, που ήρθε πραγματικά φυτευτός στην ΕΘΕΛ πριν τις εκλογές του 2009 (από την κυβέρνηση Καραμανλή), πήρε διευθυντική θέση και ό,τι απορρέει από αυτήν.

Συγκεκριμένα ο εν λόγω κύριος όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο που παρουσιάζουμε, εισέπραξε στις 26/1/2011 το ποσόν των 4.849,37 ευρώ καθαρά!!! ως μισθοδοσία, ενώ υπάρχει πλαφόν στις αμοιβές που ορίζεται από τον νόμο και το οποίο είναι 4.000 ευρώ μεικτά.!!!

Σίγουρα ευθύνη έχει πάλι ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΘΕΛ κ. Καραγιανόπουλος, αφού ο «τσεπώνων» τα χρήματα είναι διευθυντής τμήματος.

Γιατί λοιπόν ο εν λόγω κύριος πήρε χρήματα περισσότερα από αυτά που ορίζει ο νόμος ενώ οι απλοί εργαζόμενοι υπόκεινται σε συνεχείς μειώσεις της μισθοδοσίας τους;

Κύριε Υπουργέ δεν νομίζετε πως έχουν μαζευτεί πολλές παραλείψεις (αν τελειώσουν εδώ, αλλά έχουμε πλέον αμφιβολίες), για τον διορισμένο από εσάς Διευθύνοντα;

Σας θυμίζουμε πως α) πριν ένα περίπου χρόνο έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιο της ΕΘΕΛ στον Ρέντη 120.000 ευρώ, β) τις απολαβές των υπερωριών του οδηγού του Διευθύνοντα , γ) την αναδρομική καταβολή πέντε ετών επιδόματος αδείας σε συνδικαλιστή της κυβερνητικής παράταξης, δ) εφάπαξ παράνομα πάλι σε συνδικαλιστή της κυβερνητικής παράταξης κ.λ.π.

Για όλα αυτά δεν έχετε ασκήσει καμμία απολύτως έρευνα. Είναι παράλογο, είναι τραγελαφικό. Δείχνει όμως μια παθογένεια που δεν την πολεμάτε, ενώ …άλλα επαγγέλλεστε .

Μήπως λοιπόν θα έπρεπε να παρέμβει το πρωθυπουργικό γραφείο για να μπει, αν είναι δυνατόν, κάποια τάξη στο διοικητικό και συνδικαλιστικό μπάχαλο που επικρατεί στην ΕΘΕΛ και προκαλεί το αίσθημα τόσο των απλών εργαζομένων που τίμια και δύσκολα βγάζουν το ψωμί τους, όσο και όλων των πολιτών που βλέπουν μια κρατική μονοπωλιακή εταιρεία να διοικείται από μια μικρή παρέα που ξεκοκαλίζει, ότι έχει απομείνει όρθιο;

Ελπίζουμε να δούμε άμεσες ενέργειες.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στην ΕΘΕΛ, αφού υποψιαζόμαστε πως υπάρχουν ακόμα πολλοί υψηλόβαθμοι «μακρυχέρηδες»…

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 18.27 /15 Απριλίου 2011
Πριν λίγο ήρθαν στα χέρια μας έγγραφα της μισθοδοσίας του εν λόγω διευθυντικού στελέχους της ΕΘΕΛ που δείχνουν να έχει μειωθεί ο μισθός του κάτω από το πλαφόν. Τα δημοσιεύουμε:




http://www.tsantiri.gr/

1 σχόλια:

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.