29 Απριλίου 2011

23:20
1
Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού την Κυριακή, 1η Μαΐου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Εργατική Πρωτομαγιά.

Ειδικότερα, ακινητοποιημένα για 24 ώρες θα παραμείνουν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο Προαστιακός, ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό φαίνονται διασπασμένοι, καθώς ενώ το Σωματείο των εργαζομένων αποφάσισε να εργαστούν κανονικά, το Σωματείο των ηλεκτροδηγών αποφάσισε να συμμετάσχει στην εργατική Πρωτομαγιά με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι στάση θα τηρήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Υπενθυμίζεται ότι την Πρωτομαγιά το Μετρό θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στον ΟΣΕ

Με προσωπικό ασφαλείας θα κινηθούν τα λεωφορεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ΟΑΣΘ , καθώς οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία την Κυριακή, 1η Μαΐου. Κατά την ημέρα της απεργίας, ο Οργανισμός θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν ''ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο'' θα λειτουργήσει κανονικά από τις 22:30 έως τις 06:25.


Πηγή : naftemporiki.gr

1 σχόλια:

  1. Ουάου! Σας ευχαριστώ! Πάντα ήθελα να γράψω κάτι στο site μου αρέσει αυτό. Μπορώ να πάρω μέρος του post σας στο blog μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.