21 Μαρτίου 2011

18:21

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ

Απο την Κανέλλα Καζακοπούλου

Οι Παλαιστίνιοι ζούνε το δράμα της εκδίωξης χρόνια και χρόνια από τους ισραηλινούς . οι Κύπριοι ζούν σε μια διαιρεμένη χώρα κατόπιν εισβολής και κατοχής του μισόύ σχεδόν νησιού από τους τούρκους. Ανθρωποι πεθαίνουν σε άλλες χώρες του πλανήτη από πείνα, έλλειψη νερού, φαρμάκων. Αλλοι καταπιέζονται από τυρανικά καθεστώτα που εξεγείρονται οπως συμβαίνει στην Αφρική.

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΊΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ .Την βλέπουμε ονως να παρεμβαίνει κατ επιλογήν και ανάλογα με τα οικονομικά και στρατηγικά της συμφέροντα, αλλοτε με πρόσχημα την τρομοκρατία και άλλοτε
στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οταν θέλει να αποκτήσει τον έλεγχον κάποιας ή κάποιων περιοχών. Οι υπάλληλοι των πολυεθνικών και των στρατιωτικών μηχανών, του χρηματιστηριακού τζόγου και οι θεματοφύλακες του παγκόσμιου κεφαλαιοκρατικού συστήματος, επεμβαίνουν με τις πολεμικές τους μηχανές, που κοστίζουν δισ. ευρώ και χαλάνε άλλα τόσα για να επιβάλλουν δήθεν την τάξη οπου τους συμφέρει ενώ κάνουν τα στραβά μάτια εκεί που οι λαοί καταπιέζονται από ομοϊδεάτες των ισχυρών.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΟΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΥΒΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ, που όσο τους ήταν χρήσιμος του επέτρεπαν δια της σιωπής τους να επιβιώνει ταϊζοντας τη φυλή του καλά (οπως εδώ ταίζουν την κομματική τους πελατεία ωστε να βάζει μπροστά τα στήθη της για να κερδίσει το κόμμα της την εξουσία) ενώ οι άλλες φυλές έμεναν στην απέξω.

Το συμφέρον σήμερα αυτής της περίφημης διεθνούς κοινότητας ειναι η εισβολή στη Λιβύη καθόλα παράνομη εισβολή, αφού έχουν κανει λαστιχο το διεθνές δίκαιο και το εφαρμόζουν κατά το δοκούν και συμφέρον. Τό ίδιο έκαναν και στη γιουγκοσλαβία, ιράκ αφγανιστάν και πάντα στο όνομα δήθεν της τρομοκρατία, της δημοκρατίας και της προστασίας των λαϊκών μαζών. ΞΑΦΝΙΚΑ {{ΞΈΧΑΣΑΝ}} ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ για την έξοδο από την οποία θέλουν να επιβάλουν στους λαούς τους λιτότητα αορίστου χρόνου για να σωθεί δήθεν η οικονομία, και θα ξοδεύσουν αμύθητα ποσ! ά για να κινήσουν και να συντηρήσουν την πολεμική μηχανή που στέλνουν για τη Λιβύη.

Και η Ελλάδα δια της κυβέρνησής της και της σιωπούσης -συναινούσης στην ουσία αξιωματικής αντιπολίτευσης και ορισμένων πολιτικών ουρών, οπως και στην εισβολή στη γιουγκοσλαβία, έχει έτοιμες τις διευκολύνσεις και τη συμμετοχή στις επιχειρήσεις {{απελευθέρωσης της Λιβύης από τον δικτάτορα Καντάφι}} γιατί πρέπει να περάσει ο πλούτος της χώρας εις χείρας των συμμάχων. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ή ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΠΕΤΡΑΛΑΙΟ ΤΖΑΜΠΑ ΟΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ.... ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ...

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο.5 ή 6 θα υπάρχει παράγραφος που θα λέει {{ τόσα δίς νέοι φόροι για έξοδα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη}}.

ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ {{ΒΟΗΘΕΙΑ}} ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΊ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.