10 Μαρτίου 2011

04:41
1
Μέχρι τώρα ξέραμε πως την Ελλάδα την πουλάγανε…από σήμερα μάθαμε πως την δίνουν τσάμπα….Γελάνε μέχρι στο Μπακλαντές με την απόφαση της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών της Υπατίας από την Κυβέρνηση…
Έπαιρναν τηλέφωνα από τα.....
τηλεφωνία στην χώρα του και τους λέγανε τα νέα… «Νενικήκαμεν» η «Πόλη Εάλω»…Ετοιμαστείτε τώρα και για το μεγάλο κύμα λαθρομεταναστών από την Λιβύη και την Αίγυπτο και αφήστε εμάς τους Έλληνες…. ΝΤΡΟΠΗ…!!!
Σχόλιο report24.gr
Αναλυτικά το Ρεπορτάζ….

Δεκτή έκαναν οι μετανάστες απεργοί πείνας τη νέα, βελτιωμένη πρόταση της κυβέρνησης, η οποία εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση όσων διαμένουν στην Ελλάδα για περισσότερα από οκτώ χρόνια και την ένταξη των υπολοίπων σε επ’ αόριστον καθεστώς ανοχής. Ύστερα…
από αυτή την εξέλιξη σταματούν την απεργία.
Την πρόταση μετέφεραν στους απεργούς εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και η αρμόδια για θέματα μεταναστών υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα. Οι συνομιλίες έγιναν στο κτήριο της ΓΣΕΕ, παρουσία και μελών της πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη».

www.report24.gr

Οι μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους και να επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαιώμα νομιμοποίησης ύστερα από οκτώ έτη στην Ελλάδα θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα.

“Προχωρήσαμε στην τελική διευκρίνηση όλων όσων συζητήθηκαν την περασμένη Παρασκευή και όσων δημόσια έχουμε διατυπώσει, ως κυβέρνηση, από την αρχή της απεργίας πείνας με την κατάληψη της Νομικής. Εξηγήσαμε στους απεργούς πείνας ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας, καθώς και ότι έχει εξαντληθεί η φέρουσα ικανότητα της ελληνικής κοινωνίας και της οικονομίας μας για να δεχθεί επιπλέον αριθμό μεταναστών”, ανέφερε μετά τη συνάντηση ο Γ. Ραγκούσης.
http://ksipnistere.blogspot.com/

1 σχόλια:

  1. Τι ψυχη εχουν 300 παρανομιες μπροστα στο γεγονος οτι δωσαμε χαρα σε 300 αμοιρες ψυχες και στους προοδευτικους δημοκρατες αυτης της χωρας;

    Και ευτυχως που το βγαλατε τωρα, γιατι μολις τεθει ο νομος Καστανιδη σε εφαρμογη, το μπλογκ σας θα κλεισει ως φορεας ρατσισμου και ξενοφοβιας.

    Ζητω ο πολυπολιτισμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.