29 Μαρτίου 2011

22:00
1
Το επίθετό του παραπέμπει σε… νηστίσιμο (είναι των ημερών) θαλασσινό. Το όνομά του παραπέμπει στον γνωστό βουκόλο θείο του καραγκιόζη.

Πρόκειται για έναν μεγαλοσυνδικαλιστή της ΕΘΕΛ, μέλος του ΔΣ, που μόλις συνταξιοδοτήθηκε λόγω γήρατος και παρότι εδώ και πολλά χρόνια έχει πλήρη εργασιακή απαλλαγή (κοινώς δεν δουλεύει αλλά …συνδικαλίζεται με την τωρινή κυβερνητική παράταξη), εισέπραξε αναδρομικά τις αποζημιώσεις αδειών πέντε!!! ετών. Ανήκουστο ; Κι όμως… Εθελικό.

Ο εν λόγω κύριος λοιπόν εισέπραξε από την οικονομικά κατεστραμμένη ΕΘΕΛ τις 14 και πλέον χιλιάδες ευρώ, τη στιγμή που η εταιρεία κάνει συνεχείς περικοπές στους «απλούς» υπαλλήλους της, δεν έχει ανταλλακτικά στις αποθήκες της, αλλά μοιράζει σε ημετέρους χιλιάδες ευρώ.

Πρόσφατα αποκαλύψαμε τις «υπερωριακές» αποδοχές του οδηγού του διευθύνοντα της εταιρείας.

Τώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αναδρομικές αποδοχές αδείας του απαλλαγμένου εργασιακά συνδικαλιστή. Τόσα χρόνια δηλ. δεν πήρε άδεια;

Στις δύο αυτές περιπτώσεις, υπάρχει συνδετικός κρίκος, που ακούει στο όνομα Καραγιαννόπουλος Κων/νος και είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της EΘΕΛ.

Θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το πώς διαχειρίζεται τα χρήματα και το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Να απολογηθεί για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις… υπογραφές του.

Θα πρέπει και ο Υπουργός Υποδομών και Δικτύων να μαζέψει τον αρεστό του στη διοίκηση της ΕΘΕΛ. Και επειδή μαζεύονται πολλά, μήπως πρέπει να τον απομακρύνει;

Kαι έπεται συνέχεια …όσο ο ενδοΠΑΣΚΙΚΟΣ πόλεμος συνεχίζεται…


Πηγή : tsantiri.gr

1 σχόλια:

  1. Αγαπητε τρολεατζη αυτά δεν είναι τίποτα. Που να δεις στα τρόλεϊ τι "αρπαχτές" έχουν γίνει και γίνονται. Κάπρος(23000Ε), γαλάζιος(19000Ε συνδικαλιστής), καρατοσίδης(συνδικαλιστής), και άλλοι πολλοί μέχρι και σήμερα πληρώνονται άδειες και ρεπό χρεωστουμενα τις τάξης των 100 και 150. Καλό θα έίναι μαζί με τον διευθύνοντα της ΕΘΕΛ οΥπουργός να αποσύρει και τον αποτυχημένο διευθύνοντα του ΗΛΠΑΠ που ένα χρόνο τώρα δεν έκανε τίποτα παρα μόνο αγκάλιασε τα λαμόγια που και η εφημερίδες ακόμα γράφουν για αυτούς και νομίζει ότι κάνει διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.