6 Φεβρουαρίου 2011

15:42



Έτσι φαίνεται το εισιτήριο που χρησιμοποιούν οι αυτοαποκαλούμενοι ακτιβιστές, της άρνησης πληρωμής εισιτηρίων
Είναι λάθος αυτό που κάνουν, είναι δικαίωμά τους να αρνούνται να πληρώσουν εισιτήριο (με ότι αυτό συνεπάγεται), δεν έχουν όμως το δικαίωμα να καταστρέφουν τα μηχανήματα! (Είναι κακουργηματική πράξη και επισύρει βαριές ποινές, αν συλληφθούν)!
Δεν τους ανήκουν! Γιατί στην ουσία δεν πλήττουν το κράτος, αλλά τους εργαζόμενους και τους επιβάτες. Σίγουρα αναρωτιέστε γιατί;
Και η εξήγηση είναι πολύ απλή: 1) Είναι που είναι περικομμενα τα δρομολόγια των οχημάτων, για φανταστείτε όμως να αποσύρουμε και καμιά δεκαριά, εν μέσω ώρας αιχμής;
Ποιος θα "τ' ακούσει" από τους επιβάτες που θα περιμένουν ώρες στη στάση; Εμείς συνάδελφοι! Δεν είναι δίκαιο και δεν νομίζω να το θέλει κανείς από εμάς!
2) Αν δεν υπάρξουν ακυρώσεις, δεν θα υπάρξουν και έσοδα για την εταιρία και αν δεν υπάρξουν έσοδα, ποιος θα μείνει απλήρωτος; Εμείς! Ή στην καλύτερη περίπτωση, θα πάρει (εταιρία) δάνειο και τι θα κερδίσουμε; Περαιτέρω μειώσεις στους μισθούς μας, γιατί θα διογκώνεται το έλλειμμα και θα είμαστε ασύμφοροι! Με ότι αυτό συνεπάγεται!
Θα πρότεινα λοιπόν, αν είναι στο χέρι μας και τους αντιλαμβανόμαστε μέσα στο όχημα, να κλείνουμε εκείνη τη στιγμή τα μηχανήματα (τα παλιά ακυρωτικά κλείνουν από το κουμπί στην οθόνη του Τ/Χ και τα καινούργιου τύπου, πατώντας το πλήκτρο FS). Έτσι τους αφαιρούμε τη δυνατότητα να βάλουν 2 εισιτήρια μαζί, κολλημένα και να μπλοκάρουν τις συσκευές. Δεν βάζουν μόνο 2 εισιτήρια μαζί, αλλά βάζουν και κόλλα με αποτέλεσμα να τα καθιστούν άχρηστα, ακόμα και αν αφαιρέσουμε τα εισιτήρια! Και αν μπορείτε να τους εξηγείτε τα παραπάνω γραφόμενα, είμαι σίγουρος ότι οι ίδιοι οι επιβάτες θα τους απομονώσουν!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.