25 Φεβρουαρίου 2011

17:45
Βλέπουμε τους πολιτικούς κατά τη διάρκεια της θητείας τους στα τηλεοπτικά παράθυρα να βρίζει ο ένας τον άλλον. Nα αλληλοκατηγορούνται για το ποιος φταίει περισσότερο, ποιος λέει τα περισσότερα και καλύτερα ψέματα ,ποιος έκανε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα. Επίσης να αναφέρονται για την διαφθορά, για την αδιαφάνεια και συνεχώς να αλληλοκατηγορούνται για το ποια κυβέρνηση είναι περισσότερο επικίνδυνη και χρεοκόπησε τη χώρα .
Όμως οι ίδιοι πολιτικοί σε κάθε προεκλογική περίοδο προβάλλουν με διαφημίσεις τις ικανότητες τους, τα σπουδαία έργα τους ,το πόσο υπεύθυνοι και σοβαροί είναι . Προβάλλουν συνεχώς την επαγγελματική τους διαδρομή και μας υπενθυμίζουν πόσο πετυχημένοι και καταξιωμένοι είναι επαγγελματικά !!!

Με μια πρόχειρη ματιά διαπιστώνουμε πως το 80% των βουλευτών είναι γιατροί, δικηγόροι , μηχανικοί, τέκνα πολιτικών με αξιόλογους τίτλους και σπουδές σε κολέγια του εξωτερικού κλπ ….

Δυστυχώς όμως δε διακρίναμε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο και ικανότητα στη διοίκηση του κράτους.

Τους τίτλους τους τους χρησιμοποιούν μονο για τη προσωπική τους προβολή και είναι το μέσο να γίνουν βουλευτές.

Στην κακοδιαχείριση έχετε 100% επιτυχία .Αυτό το συμπεραίνουμε από τα αποτελέσματα:
Χρειάζεται πτυχίο γιατρού για να καταχρεωθούν τα νοσοκομεία, για να δικαιολογηθούν τα φακελάκια, οι μαϊμού συνταγογραφήσεις, οι ουρές, η γραφειοκρατία, οι υπερτιμολογήσεις, οι μαϊμού αναπηρικές συντάξεις.
Χρειάζεται πτυχίο δικηγόρου για τη διογκωμένη και ανεξέλεγκτη διαφθορά στην εφορία, στην πολεοδομία, στα τελωνεία, στην αστυνομία και γενικά σε όλο το δημόσιο. Ακόμα και για τα ναρκωτικά και την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα.
Χρειάζεται πτυχίο αρχιτέκτονα για τη δημιουργία ενός σπάταλου, αναποτελεσματικού και υπεράριθμου δημόσιου.
Χρειάζεται πτυχίο μηχανικού για τις υπερτιμολογήσεις στα δημοσιά έργα.
Χρειάζεται πτυχίο οικονομολόγου για να αυξηθεί το έλλειμμα, το χρέος σε μαμούθ νούμερα.
Χρειάζεται πτυχίο οικονομολόγου για τα πλαστά στοιχεία στην Ε.Ε.
Χρειάζεται πτυχίο οικονομολόγου για δανεικά με τοκογλυφικά επιτόκια και για να σπαταλήθουν άσκοπα.
Χρειάζεται πτυχίο καθηγητή για να δημιουργηθεί φούσκα στο χρηματιστήριο και σκάνδαλα με τα ομόλογα και τα χρήματα των ταμείων.
Χρειάζεται πτυχίο συνταγματολόγου για το πόθεν αίσχες των βουλευτών, για το νόμο περί ευθύνης υπουργών .
Χρειάζεται πτυχίο πρύτανη για να διαλυθεί η παιδεία.
Χρειάζεται πτυχίο νομικών για την πολυπλοκότητα τον νόμων. Για την αχρήστευση τους με τροπολογίες και διάφορα παραθυράκι, που στην ουσία τους ακυρώνουν ώστε να υπάρχει ατιμωρησία.
Χρειάζεται δίπλωμα δημοσιογράφου για να ειναι οι είδησεις κατευθυνόμενες, για να γίνεται πλύση εγκεφάλου και παραπληροφόρηση.
Χρειάζεται λοιπόν να έχει κάποιος πτυχία και διπλώματα μεταπτυχιακά στο εξωτερικό για να τα καταφέρει όλα αυτά ,από ότι φαίνεται……

Όλοι αυτοί που ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια της Ελλάδας , ζητούν με θράσος και περίσσευμα ανηθικότητας να τους ξαναψηφίσουμε για να μας σώσουν δήθεν από την τρόικα και το μνημόνιο. Είναι οι ίδιοι πολιτικοί που δεκαετίες με τις πράξεις τους και τις επιλογές τους μας τα φόρτωσαν.

Εμείς οι πολίτες πως θα σωθούμε από τους 300 αναξιόπιστους σοβαροφανείς εθνοσωτήρες ;;; ,

ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ
ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

http://paneladiki.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.