17 Ιανουαρίου 2011

15:27
1
Σε καλό κλίμα διεξήχθη τη Δευτέρα η συνάντηση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών και των επικεφαλής του συνδικάτου των τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων της ΕΘΕΛ.

Οι συνδικαλιστές ζήτησαν τη θέσπιση ενός συγκοινωνιακού φορέα και ενιαίο μισθολόγιο για όλους τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες .

Ο διάλογος θα συνεχιστεί και με αλλά συνδικάτα εργαζομένων τις επόμενες ημέρες.

Θετικά εμφανίζονται στην προοπτική του διαλόγου με το υπουργείο Μεταφορών τα συνδικάτα των εργαζόμενων στα ΜΜΜ μετά και τη ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Συντονιστικής τους Επιτροπής.

Αναφορικά με την πραγματοποίηση ή μη των προγραμματισμένων στάσεων εργασίας τα συνδικάτα των εργαζόμενων θα λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις αφού πρώτα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις.

Στάση εργασίας έως τις 3.30 μετά το μεσημέρι πραγματοποιούν τη Δευτέρα λεωφορεία και τρόλεϊ.

Η στάση θα επαναληφθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη τις ίδιες ώρες.

Την Τρίτη θα γίνει στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο από τις 12 έως τις 4μμ. Το μετρό θα κινηθεί κανονικά.

Πηγή

1 σχόλια:

  1. ποιο ειναι το καλο κλιμα? θα παρει πισω ο ρεπας το νομοσχέδιο-οδοστρωτήρα? ας γελάσω. το καλο κλιμα ειναι για την κυβερνηση που εχει απεναντι της συνδικαλιστικα στηριγματα που επι ν.δ. με το παραμικρο ξεσηκωνοντουσαν ενω τωρα που ηρθε ο ισοπεδωτης δεν ανεβηκαν στα κεραμιδια. αφηστε τους παιδια να διαλυσουν τα παντα και μετα οταν θα ειναι παρελθόν αρχίστε να διεκδικειται απο την επόμενη κυβέρνηση αυξησεις, δικαιωματα, δουλειές, κλπ. μονο που τοτε δεν θα βρειτε ουτε κεραμιδια για να ανεβειτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.