6 Ιανουαρίου 2011

10:38
1
Βαρέθηκα να ζω σε αυτή τη χώρα που η εκάστοτε κυβέρνηση μας θεωρεί το λιγότερο ηλίθιους !

Οι νέες τιμές των εισιτηρίων των ΜΜΜ είναι :
1) 1.20 ευρώ για μία διαδρομή ΕΚΤΟΣ ΜΕΤΡΟ
2) 1.40 ευρώ για όλα τα μέσα και 90 λεπτά.


Για να δούμε ποιες είναι οι πραγματικές αυξήσεις. Πριν για να πάρω λεωφορείο και μετρό έπερνα ένα εισιτήριο του 1 ευρώ και πήγαινα και με τα δύο μέσα. Τώρα έχω δύο επιλογές :

1) Χτυπάω ένα εισιτήριο των 1.20 ευρώ για να πάρω το λεωφορείο και μετά χτυπάω και 2ο εισιτήριο των 1.40 ευρώ για το μετρό.

2) Χτυπάω ένα εισιτήριο των 1.40 ευρώ για να πάρω το λεωφορείο και το μετρό.

Και ρωτάω τώρα εγώ όλους τους λογικούς ανθρώπους. Γιατί δημιουργήσανε το εισιτήριο των 1.20 ευρώ αφού δεν θα ισχύει για το μετρό και θα ισχύει μόνο για μία διαδρομή ; Γιατί δεν αντικατέστησαν απλά το εισιτήριο του 1 ευρώ με το νέο 1.40 ευρώ που προφανέστατα είναι το ίδιο εισιτήριο ;
Πολύ απλά, γιατί αλλιώς ακούγεται η αύξηση της τιμής του εισιτηρίου από το 1 ευρώ στο 1.40 και αλλιώς στο 1.20. Τώρα θα μπορούν να λένε πως αύξησαν το εισιτήριο μόνο στο 1.20 και όχι στο 1.40 που είναι και η πραγματικότητα ! Μπορούμε αν θέλετε να βάλω στοίχημα με οποιονδήποτε, πως το εισιτήριο των 1.20 ευρώ δεν τη βγάζει ως το καλοκαίρι, και μία ωραία πρωίαν θα εξαφανιστεί όπως ήρθε στην ζωή μας.

Είπαμε. Εχουμε την κυβέρνηση που μας αξίζει ...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


T Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011 1:52 π.μ.

1 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΡΟ. ΜΕΣΟΓΕΙΑ-ΠΑΡΝΗΘΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1.20

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.