9 Ιανουαρίου 2011

12:00
Δε θα λειτουργούν οι ακυρωτικές

Οι συνδικαλιστές της ΕΘΕΛ «ακυρώνουν» τις ακυρωτικές μηχανές των εισιτηρίων τη Δευτέρα, ημέρα στάσης εργασίας των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Όπως τόνισε στο ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Στο στόμα του Νίκου» ο πρόεδρος των τεχνικών του οργανισμού Βαγγέλης Ραφτόπουλος, «ζητήσαμε από την κυβέρνηση για τις ημέρες που έχουμε κινητοποιήσεις να μεταφέρονται δωρεάν οι επιβάτες μας ως ελάχιστο αντισταθμιστικό όφελος. Η κυβέρνηση δεν το κάνει θα το κάνουμε εμείς».

Ο κ. Ραφτόπουλος τόνιζε ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι προς όφελος του επιβατικού κοινού, και επανέλαβε στο ΣΚΑΪ την πρόταση των εργαζομένων στα ΜΜΜ για ενιαίο δημόσιο φορέα αστικών συγκοινωνιών με ενιαίο μισθολόγιο όπως γίνεται στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ. Μέτρο και ηλεκτρικός δεν θα λειτουργήσουν 12 με 4 το μεσημέρι.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση για να καθορίσουν την μετέπειτα πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Σημειώνεται ότι το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη της στάσης εργασίας και μισή ώρα μετά τη λήξη της τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν θα είναι στη διάθεση των επιβατών, καθώς χρειάζεται κάποιος χρόνος για να αποσυρθούν και να επανακυκλοφορήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.