23 Ιανουαρίου 2011

00:17
3

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Ας μας απαντησουν οι αρμοδιοι τωρα που επισκευαζοντε οι γενητριες????
Ποιος επιβαρινεται με το κοστος και ποσο ειναι.Το μυαλο μας τρεχει πολυ απο αυτα που ακουμε.
Κυριε καθηγητα δωστε μια απαντηση.
Τους μισθους ξερεται να τους κοβεται εδω κανεται ......................

21 Ιανουαρίου 2011 10:25 μ.μ.



ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Κυριε Καθηγητα αντι να μας απαντησετε που επισκευαζονται οι γεννητριες και ποιος επιβαρυνεται το κοστος ,ας μας απαντησετε που επισκευαζονται τα ηλεκτρονικα μερη πλακετες , τροφοδοτικα,εγκεφαλοι οχηματων 6000 γιατι στην ιστιοσελιδα του ΗΛΠΑΠ εκει που αναρτωνται τα τιμολογια πληρωμων για θεμα διαφανειας απο τον Ιουνιο μηνα υπαρχουν μονο πεντε ,εξι τιμολογια απο (ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε) ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ KIEPE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !! η μηπως δεν στελνετε ανταλλακτικα στην γερμανια?? Η μηπως δεν χαλανε?? Μηπως εμφανιζετε μονο οσα θελετε να φαινονται για να βουλωσετε τα ματια των απλων μεροκαματιαριδων που βγαζουν το ψωμι τους πανω στο τιμονι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 6000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΤΟΩΡΑΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ Η/Ζ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΗΛΠΑΠ??????Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ???????ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ 6000-7000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bre paidia ti zhtate na pei o kathigiths h douleia tou einai allh edw.na efarmosei ta nomosxedia ths kubernishs ws pros tis perikopes kai mono tipota allo den tous aposxolei einai mia kauth alhtheia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.