20 Ιανουαρίου 2011

20:18
2
Να 'μαι και πάλι. Είχα σκοπό να σας αφήσω να σκεφτείτε και να ψάξετε λίγο τα ερωτήματα που έβαλα, στο προηγούμενο άρθρο μου. Αλλά το ρεπορτάζ τρέχει! Επιτέλους ανοίγουν και τα στόματα αυτών που ήξεραν και ξέρουν τι συμβαίνει τόσα χρόνια με τα ανταλλακτικά και φοβόντουσαν να μιλήσουν.

Οχήματα σειράς 7000:

Γνωρίζετε κ. Καθηγητά τι είναι το FAN; Και ποια ακριβώς είναι η θέση και λειτουργία του στο όχημα; Για να μην ψάχνετε θα σας πω μερικά πράγματα: Το FAN στην ουσία είναι ένας ανεμιστήρας, που λειτουργεί σαν απορροφητήρας, για να κάνει απαγωγή θερμότητας. Γιατί όπως είναι γνωστό, στην οροφή του οχήματος προκαλούνται υψηλές θερμοκρασίες.

Στο θέμα μας τώρα, γνωρίζεται πόσο στοιχίζει ο FAN, μαζί με την ηλεκτρονική πλακέτα που τον συνοδεύει; ΚΑΘΕΣΤΕ; 7000ευρω. Και από χρυσάφι να ήταν κατασκευασμένος, δεν θα στοίχιζε τόσο!

Γνωρίζετε γιατί καίγεται; Όχι βεβαία, δεν σας είπαν! Ο κατασκευαστής αναφέρει ότι κάθε χρόνο, σαν συντήρηση, θα πρέπει να αλλάζονται τα ρουλεμάν που έχει. Για ρωτήστε τώρα τους υφισταμένους σας, αλλάχθηκαν ποτέ; Όχι! Δεν έχουν αλλαχθεί ποτέ! Για ρωτήστε τους, το ίδιο στοιχίζουν τα ρουλεμάν; Όχι, ξέχασα είναι μηδαμινό το κόστος και δεν συμφέρει!!!

Κατεβείτε μια μέρα στο Αμαξοστάσιο και βάλτε να λύσουν τα καπάκια στην οροφή, βγάλτε το όχημα στην αυλή, καθίστε σε απόσταση ασφαλείας και πείτε να βάλουν μέσα το λάστιχο του αέρα, να δούμε τι σύννεφο σκόνης και λάσπης θα βγει από μέσα. Δεν κάνει μόνο η θερμοκρασία ζημιά στα ηλεκτρονικά, αλλά και η υγρασία, γιατί ο αέρας που κυκλοφορεί εκεί είναι υγρός.

Υποτίθεται ότι είμαστε μέλος της Ενωμένης Ευρώπης, όπου η αγορά είναι ελεύθερη και μπορεί ο οποιοσδήποτε να κινηθεί σε αυτή.

Γιατί ο ΗΛΠΑΠ έχει την ανάγκη μεσάζοντα, για να παραγγείλει και να παραλάβει τα ανταλλακτικά που θέλει; Δε χρειάζεται να έχει κάποιος τεχνικές γνώσεις, για να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, στο όλο σύστημα.

Και μια προσωπική ερώτηση: Μέχρι που είστε αποφασισμένος να φτάσετε κ. Καθηγητά; Είστε αποφασισμένος να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο; Αν δεν είστε, να μας το ξεκαθαρίσετε! Να μην τρέφουν αυταπάτες μερικοί, που πίστεψαν σε σας!

Και μια παραίνεση:

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ! Μη μένετε απαθείς! Βγείτε και καταγγείλετε τα στραβά που ξέρετε και βλέπετε να συμβαίνουν καθημερινά. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να υπερασπιστούμε τη δουλειά μας. Κανείς άλλος δεν θα το κάνει!!!

2 σχόλια:

  1. Ακουστηκε, οτι εχουν παραγγειλει 100 FAN, για τις τρεχουσες αναγκες,αληθευει; Δηλαδη 700000Ευρω.Να τους χαιρομαστε τους επικεφαλεις. Ή πολυ αχρηστοι ειναι, ή το εχουν πιασει το "Νοημα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΩΣΤΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΧΩΣΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.ΓΙΑΤΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΟΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.