15 Δεκεμβρίου 2010

22:20
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Τις τελευταίες μέρες ακούγαμε και διαβάζαμε για υποτιθέμενες διαφωνίες και επικρίσεις από μερίδα των κυβερνητικών βουλευτών... στους αρμόδιους υπουργούς για το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χτες στην Βουλή.

Λεονταρισμοί που αποδείχτηκαν κακαρίσματα την κρίσιμη στιγμή της ψηφοφορίας. Πάλι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και υπερψήφισαν για άλλη μια φορά μέτρα ενάντια στα συμφέροντα και τα κεκτημένα των εργαζομένων.

Οι ΔουΝουΤο-δανειστές μας δήλωσαν ευθαρσώς ότι δεν απαίτησαν μέτρα εις βάρος των ιδιωτικών υπαλλήλων αλλά όπως λέει η γνωστή παροιμία “Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται” και αυτό έκαναν και οι εγχώριοι βιομήχανοι, μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοεργολάβοι δηλ. απαίτησαν να επαναφέρουν τον εργασιακό μεσαίωνα για να αυξήσουν τα κέρδη και τις αμύθητες περιουσίες τους. Όλα αυτά βέβαια πίνοντας κυριολεκτικά ακόμα περισσότερο όπως έκαναν όλα τα χρόνια το αίμα των εργαζομένων.

Των εργαζομένων οι οποίοι περίμεναν από την πλειονότητα των εκπροσώπων τους να πούνε όχι στην νέα λαίλαπα και αντ’ αυτού είδαν έναν μόνο βουλευτή τον κ. Παπαχρήστου να αναλογίζεται και να αναλαμβάνει την ύστατη στιγμή την ευθύνη του διαχωρίζοντας την θέση του με ένα μεγαλοπρεπές όχι στο αντεργατικό και πανάθλιο πολυνομοσχέδιο!!!

Φυσικά ο μεγάλος δημοκράτης αρχηγός!... που διατυμπανίζει ότι πιστεύει στην ελευθερία απόψεων …. τον έθεσε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας!!!

κ. Παπαχρήστου θέλω να σας πω ότι η άρνηση σας αυτή θα καταγραφεί ως κορυφαία πράξη στην μέχρι τώρα πολιτικής σας διαδρομής μια και αφουγκραστήκατε και ανταποκριθήκατε με θάρρος και λεβεντιά στην βούληση και την θέληση της πλειονότητας του Ελληνικού λαού.

Ενός λαού που σε κάθε ευκαιρία και μέχρι να ξεκουμπιστούν δια παντός θα βροντοφωνάζει στους 156 εναπομείναντες κυβερνητικούς βουλευτές “Κότες” …. “Κότες”



T Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010 10:15 μ.μ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.