20 Δεκεμβρίου 2010

17:52
1
Πάνω από 100 μαζεμένοι πολίτες περίμεναν σήμερα το πρωί πριν από τις 09.00 στη στάση της Γυμναστικής Ακαδημίας στη Δάφνη για να πάρουν το πρώτο λεωφορείο για το κέντρο της Αθήνας αφού η στάση εργασίας της ΕΘΕΛ έληγε στις 09.00.

Όμως επί ένα 2ωρο έβλεπαν συνεχώς ΑΔΕΙΑ λεωφορεία να περνάν καμαρωτά από μπροστά τους γράφοντάς τους στην …παλαιά τους την εξάτμιση!

Ώσπου κατά τις 10.00 πήραν ανάποδες έκλεισαν το δρόμο και όρμισαν και κατάλαβαν ένα και μετά ακολούθησαν και άλλα. Κότες οι οδηγοί!

Έκλεισε η κυκλοφορία, έφτασε το 100, έγινε πανδαιμόνιο αλλά ο κόσμος ανένδοτος επέμεινε να επιβιβαστεί στο άδειο λεωφορείο και τελικά τα κατάφερε. Άνοιξε τις πόρτες και μπούκαρε ο κόσμος.
Έτσι φτάσαμε κατά τις 12 στην Ομόνοια. Πάνω από 3 ώρες ταλαιπωρία.
Ρε παιδιά όταν λέτε στάση μέχρι τις 09.00 εννοείτε ότι το πρώτο λεωφορείο θα περάσει στις 12; Γιατί εμείς καταλαβαίνουμε ότι τα πρώτα λεωφορεία που θα βγαίνουν θα εξυπηρετούν αμέσως το επιβατικό κοινό.
Τι σόϊ απεργία είναι αυτή; Γιατί δεν ενημερώνετε σωστά τον κόσμο;
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να σας βρίζουν όλοι και να έχετε την κοινωνία απέναντι.


T Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 5:10 μ.μ.

1 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΕ οι οδηγοί δεν είναι κότες. Ανέχονται τον όχλο. Εγώ προσωπικά επιβίβαζα με σβηστές πινακίδες προς το κέντρο. Εσύ τι λες, άκουσα ευχαριστώ ή ειρωνικά σχόλια; Την επόμενη φορά τι φαντάζεσαι ότι θα κάνω; Έτσι είναι ότι δεν το καταλαβαίνουμε, το κατηγορούμε. Έχουμε γνώμη και άποψη για όλα. Από εκεί βγήκε η λέξη ΞΕΡΟΛΑΣ. Πάντως καλού κακού ετοίμαζε το δίευρο για κάθε σου μετακίνηση. Αλλά ξέχασα, δεν σε νοιάζει, αρκεί ο οδηγός να πεινάσει και χαλαλι όλα τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.