10 Νοεμβρίου 2010

20:33
2
Δείτε σήμερα Τετάρτη 10/11/2010 και ώρα 13:30 πως προσπαθεί ο (να μην χαρακτηρίσω) νεαρός να πάει στον προορισμό του από την συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων προς την στάση Πολυτεχνείο.


Για καλή τύχη του... νεαρού , αλλά και του συναδέλφου που θα έτρεχε και δεν θα έφτανε εάν έπεφτε ο σαν σέρφερ νεαρός , βρέθηκα από πίσω και ύστερα από επίμονη χρήση της κόρνας μου, κατάλαβε ο συνάδελφος ότι κάτι τρέχει, σταμάτησε και ήρθε πίσω και έβαλε εν τέλη τον νεαρό μέσα στο Τρόλεϊ.
Είχε προηγηθεί κουβεντούλα μου μαζί του για να κατέβει γιατί θα χτυπήσει και μου απαντούσε ότι βιάζετε...

ΥΓ. Η επικαιρότητα για τα της Οικονομίας δεν σταματάει την ανάδειξη και των άκρος δικών μας θεμάτων.
Και σας ξανά λέω βοηθήστε τον απλό εργαζόμενο οδηγό, τεχνίτη...

2 σχόλια:

  1. kai erxonte xeirotera file zabeta.akrivos opos to pes eimaste monoi mas kai oi koyloi oi prwistamenoi pou pernoun tous ypergamatous mis8ous pou dignoun ta kanalia ama tous peis to provlima sou,to mono pou tous noiazei einai na min xa8ei dromologio.gia to de swmateio den to sxoleiazw asto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι' αυτόν τον λόγο και άλλους πολλούς, θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας συναδελφική αλληλεγγύη και όχι να κοιτάμε, πως θα βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου. Είμαστε μόνοι μας στον δρόμο! Όταν θα το καταλάβουμε, τότε θα είμαστε στον σωστό δρόμο, μην περιμένετε να μας βοηθήσει ούτε η διοίκηση, ούτε το σωματείο. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν και κοιτούν πως θα βολευτούν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.