26 Νοεμβρίου 2010

09:51
1
Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί 2 και 3 Δεκεμβρίου, η Συνάντηση Εργασίας της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Τρόλεϊ της Διεθνούς Ενώσεως Δημοσίων Μεταφορών (UITP - International Association of Public Transport), της οποίας μέλος είναι και ο ΟΑΣΑ.

Η UITP είναι η μεγαλύτερη διεθνής Ένωση φορέων που σχετίζονται με τις δημόσιες μεταφορές (αστικές και περιφερειακές), όπως είναι οι εποπτεύουσες συγκοινωνιακές αρχές, εκτελεστικοί φορείς, καθώς και κατασκευαστές-προμηθευτές στον τομέα των μεταφορών.

Η Αθήνα επιλέχθηκε ως τόπος πραγματοποίησης της 13ης Συνάντησης επειδή διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους στόλους τρόλεϊ στην Ευρώπη, εξαιρουμένων των κρατών της Ανατολικής Ευρώπης.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης συνάντησης, η Επιτροπή θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το δίκτυο τρόλεϊ της Αθήνας, θα επισκεφθεί το νέο σύγχρονο αμαξοστάσιο στο Ρούφ και θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος αναφορικά με τα σύγχρονα τεχνικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά της λειτουργίας των τρόλεϊ.

Από ελληνικής πλευράς, στη Συνάντηση θα συμμετέχουν οι διοικήσεις των ΟΑΣΑ και ΗΛΠΑΠ καθώς επίσης και επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό των παραπάνω φορέων με στόχο να αντληθεί τεχνογνωσία σε θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης του δικτύου τρόλεϊ της Αθήνας.

Πηγή

1 σχόλια:

  1. apo froufrou kai arwmata eimaste prwtoi.
    ap exw koukla kai apo mesa panoukla.
    alla gia poio rouf milame afou ayto den to exoume dei oute emeis, esti einai i texnognosia yparxei asxeta ama den douleyei tpt swsta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.