23 Νοεμβρίου 2010

15:22
1
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι τεχνικοί της ΕΘΕΛ


Χωρίς λεωφορεία θα μείνει για 4 συνολικά ώρες η Αθήνα την Πέμπτη, καθώς οι οδηγοί θα ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους από τις 5 έως τις 7 το πρωί και από τις 10 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Την ίδια μέρα τετράωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα οι τεχνικοί της ΕΘΕΛ.

Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία θα πραγματοποιήσουν παράλληλα συλλαλητήριο στις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν από τις 12 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και οι συρμοί του ΟΣΕ λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στη στάση εργασίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα συνεδριάσουν την Τετάρτη στις 2.30 μ.μ. προκειμένου να αποφασίσουν τη στάση τους στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών, τις μετατάξεις, αλλά και τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Πηγή

1 σχόλια:

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΜ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.