15 Νοεμβρίου 2010

11:51
Από τον Κώστα Κόκκορη

Νέο δήμαρχο της Γλυφάδας.

{{ Πλήρες Βιογραφικό ΕΔΩ ( για όσους δεν τον γνωρίζουν ) }}

Σήμερα γιορτάζουμε τη Νίκη της Γλυφάδας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Γλυφαδιώτικο Λαό για την τιμητική εντολή που μας έδωσε με την ψήφο του. Θέλουμε να τον διαβεβαιώσουμε ότι η εντολή αυτή αποτελεί για όλους εμάς, δέσμευση ότι δεν πρόκειται να τους διαψεύσουμε.

Η συγκυρία είναι κρίσιμη και θα δουλέψουμε από αύριο κιόλας για να δρομολογήσουμε Λύσεις σε χρόνια προβλήματα που μας ταλαιπωρούν όλους, για να δώσουμε Ελπίδα, Μέλλον και Όραμα στον τόπο μας.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το μήνυμα της Αποχής ήταν ισχυρό. Απευθυνόμενος σε όλους, όσοι επέλεξαν την αποχή ως ένδειξη διαμαρτυρίας, τους διαβεβαιώνουμε ότι το επόμενο διάστημα θα τους πείσουμε με το έργο μας ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν και να σταθούν στο πλευρό μας.

Συγχαίρω τον αντίπαλο μου σε αυτή την αναμέτρηση Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον καλώ να συνεργαστούμε προς όφελος του Δήμου και των Πολιτών του.

Επίσης καλώ όλες τις Δημοτικές παρατάξεις και τους φορείς της Πόλης σε δημιουργική Συνεργασία γιατί μας ενώνουν τα Προβλήματα της πόλης που απαιτούν Λύσεις.

Όλοι μαζί θα χαράξουμε τη νέα πορεία της Γλυφάδας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.