10 Νοεμβρίου 2010

10:20
Τα νέα μέτρα που ζήτησε από την Ελλάδα ο επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, αφορούν στη «μαύρη τρύπα» των ΔΕΚΟ και όχι στους μισθούς και στις συντάξεις, υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5", ζήτησε συναίνεση για να βγει η χώρα από την κρίση. Τη χαρακτήρισε απαραίτητη προϋπόθεση της νέας εποχής που βιώνει η χώρα και εξέφρασε την πίστη ότι τη θέλει και ο κόσμος.

Υποστήριξε ότι η αντιπολίτευση παρασύρεται σε λαϊκισμό, ο οποίος δυσκολεύει τα πράγματα και δεν οδηγεί πουθενά. "Θεωρώ ότι όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξει μια νοοτροπία αν θέλουμε το σύστημα μας το πολιτικό, το οποίο δικαίως πολλές φορές βάλλεται με αμφιβολία, να αλλάξει και να ξαναποκτήσει εμπιστοσύνη ο κόσμος απέναντι στους πολιτικούς", τόνισε ο Τηλ. Χυτήρης.


Ρωτάω εγώ τώρα: Οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ που έχουν μπει και πάλι στο μάτι των διαφόρων υποκινούμενων και μη δημοσιογραφίσκων και από ότι όλα δείχνουν(μακάρι να κάνω λάθος) θα την πληρώσουν πάλι αυτοί για τα ελλείμματα των Οργανισμών τους , δεν είναι μισθωτοί?
Γιατί εάν είναι(που είναι), δεν πρέπει από τα λεγόμενα των Υπουργών κλπ της Κυβέρνησης να τους πειράξει για ακόμα μία φορά μισθολογικά, διότι τα νέα μέτρα δεν αφορούν μισθούς και συντάξεις...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.