25 Νοεμβρίου 2010

00:34

Η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία πριν από λίγο καιρό, είχε διανείμει στους εργασιακούς χώρους ανακοίνωση (η οποία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα όπου υπάρχει ακόμα), ρωτώντας τον Διευθύνοντα σειρά θεμάτων, που έχουν να κάνουν με την εταιρεία και την οικονομική της κατάσταση.


Όπως περιμέναμε απάντηση δεν πήραμε, γι΄αυτό και δημοσιεύουμε έγγαφα με την υπογραφή του Διευθύνοντα, τηρώντας την υπόσχεση που είχαμε δώσει σε όλους πως θα απαντούσαμε εμείς, αν δεν μας έκανε την τιμή ο Διευθύνοντας να απαντήσει. Έγγραφα που αποδεικνύουν πολλά.

Τώρα κ. Διευθύνοντα τι έχετε να πείτε; Μήπως θα θέλατε να απαντήσετε κάτι; Κυρίως στο θέμα του ΙΚΑ όπου αναφέρετε πως" δεν προβλέπεται νομοθετικά;".Τι εννοείτε; Θέλετε να μας πείτε; Προσπαθείτε να κάνετε κάτι που δεν στηρίζεται από τον νόμο; Ή μήπως κάτι άλλο;

Θα μας πείτε αν κατέπεσε η πρώτη ρύθμιση; Χρήματα δικά μας είναι κ. Διευθύνοντα, όχι δικά σου.Γιατί δεν τα αποδίδεις; Εμάς, μας τα κρατάνε από τη μισθοδοσία.

Για το φόρο τι να πούμε; Και αυτόν μας τον κρατάνε από το μισθό, γιατί δεν αποδίδεται;

Επειδή στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ερωτήματα, μην τα επαναλάβουμε. Θα επαναλάβουμε όμως, πως με όλα αυτά που αναφέρονται στα έγγραφα και λαμβάνουν χώρα, αν υπήρχε η στοιχειώδης επαγγελματική συμπεριφορά- για να μην πούμε κάτι άλλο- θα έπρεπε να είχες παραιτηθεί. Να γυρίσεις στους μαθητές σου. Εδώ, δεν είναι σχολή, είναι κάτι παραπάνω.Είναι εργασία, είναι επιβίωση.

Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για τη χαρά που μας έδωσες να απαντήσουμε εμείς στους συναδέλφους.

Ευκαιρία σου δώσαμε, δεν την εκμεταλλεύτηκες. Ας ελπίσουμε μια άλλη φορά να το κάνεις. Αλλιώς, θα είμαστε πάλι εδώ...





Η Γραμματεία της

Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.