31 Οκτωβρίου 2010

00:12
Κανέλλα Καζακοπούλου

Τη μία μετά την άλλη << νίκη >> << πετυχαίνει >> ο πρωθυπουργός στον Μαραθώνειο που εξ αρχής έχει πεί ότι ξεκίνησε.

Πρώτα << νίκησε >> τους κερδοσκόπους με το πιστόλι στο τραπέζι, μετά << νίκησε >> τα περήφανα γηρατειά, κατόπιν τους μεγιστάνες του πλούτου δημόσιους υπαλλήλους, με τους ιδιωτικούς καθυστέρησε κάπως πού << γλύτωσαν >> 13ο και 14ο μισθό χάρι στους μεγαλομετόχους της ΓΣΕΕ που προβάλανε << σθεναρή >> αντίσταση μέσω δελτίων τύπου..... αλλά ο πρωθυπουργός ισοφάρισε τελικά , με συλλογικές συμβάσεις κάτω από τον κατώτερο μισθό....

Αφού εξουδετέρωσε όλους αυτούς τους << υπεύθυνους >> για το χρέος και το έλλειμμα, (τα ΚΑΠΗ του ξέφυγαν), αλλά φρόντισε να του τα υπενθυμίσει ο Προβόπουλος, τώρα μπορεί με άνεση να ασχοληθεί με τη μάστιγα της φοροδιαφυγής, πλην των γιατρών του Κολωνακείου που τους εξόντωσε δια μιας , αλλά δέν έφταναν τα όσα τους μάζεψε για να κλείσει τη μαύρη τρύπα του ελλείμματος...

Άρα από αυτή την άποψη μπορούμε να κοιμόμαστε << ήσυχοι >> και κυρίως << βέβαιοι >> ότι άμα τη συλλάβει την φοροδιαφυγή θα επανέλθουν οι μισθοί και οι συντάξεις, τα πετρέλαια και οι βενζίνες, τα ποτά και τα τσιγάρα θα ξανάρθουν στα ίσα τους, και με νέους νόμους θα επαναφέρει το ασφαλιστικό και το εργασιακό εκεί που τα βρήκε πριν τους αλλάξει τα φώτα, και χρειάζεσαι καμιά 50αριά χρόνια δουλειάς για να δικαιούσαι ένα βοήθημα... Υπάρχουν και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες εξ άλλου, πού μπορούμε να ασφαλιστούμε και να μην πάρουμε ποτέ τίποτα, από τα φαλιμέντα που θα πέφτουν.

Αλλά αυτές όλες οι νίκες δέν πιάνουν μία μπρος στη μεγάλη νίκη που πέτυχε στις Βρυξέλλες, όπου κατατρόπωσε την κ.Μέρκελ, που ήθελε να αφαιρέσει το δικαίωμα ψήφου από χώρες που δέν τηρούν τη δημοσιομική πειθαρχία. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ οι τελάληδες της << αμερόληπτης >> ενημέρωσης διαλαλούν το θρίαμβο, μόνο Δαυϊδ και Γολιάθ δέν μας τον έχουν παρομοιάσει....

Γιά την άλλη μεγάλη << επιτυχία >> της δημιουργίας ιδιου μηχανισμού με την Ελλάδα για όλες τις χώρες, δέν το συζητάμε. Αυτό πιά κι άν ειναι επιτυχία!!! Αφού με το που το έμαθαν οι λαοί της Ευρώπης ανάψανε λαμπάδα στο ανάστημά του..... πού το λαμπρό παράδειγμα της Ελλάδας θα μεταλαμπαδευτεί σε όλη την Ευρώπη...

Αστραψε και βρόντησε λοιπόν ο πρωθυπουργός, σκιάχτηκε η Μέρκελ, πήραν θάρρος και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι << ηγέτες >> και χάρις σε αυτή τη << ηρωϊκή >> του στάση το θέμα έκλεισε. Ετσι όλοι θάχουν δικαίωμα ψήφου πειθαρχούντες και μή, στις αποφάσεις που παίρνονται στην ΕΕ υπέρ της << σωτηρίας >> των λαών τους, οι οποίοι λαοί δέν καταλαβαίνουν ότι με το να δουλεύουν ως τα 60 ειναι σαν να παραιτούνται από τη ζωή, θα μαραζώσουν, θα μαλθακοποιηθούν, θα πέσουν σε βαθειά κατάθλιψη οντας ανενεργοί, ενώ αμα δουλεύουν μέχρι τα 70 ή και τα 80 θα ειναι μέσ΄την καλή χαρά, άσε που θάχουν και εξασφαλισμένη θέση στο λεωφορείο το μετρό ή το τρόλλεϋ....

Καί αυτή η περιφανής << νίκη >> μαζί με όλες τις προηγούμενες, πρέπει να συνεκτιμηθεί από τους πολίτες οταν βρεθούν πάνω από την κάλπη. Να μην έχουν κανένα απολύτως ενδοιασμό, κανένα δίλημμα, κανένα δισταγμό.

ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΠΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Όσο για τους άνεργους που αυξάνονται και πληθύνονται, ως μηχανισμός τρομοκράτησης οσων ακόμα έχουν δουλειά (γιατί κι αυτό ειναι μέρος του ανθρωποφαγικού κανιβαλλικού συστήματος) μαζί με το ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗΣ που επιθυμεί ο πρωθυπουργός, θα πρέπει να βάλουν και ραβασάκι ευχαριστιών ,πού απαλλάσσονται από τη μισθωτή δουλεία!!!

Έχουμε να δούμε επικοινωνιακούς λεονταρισμούς, εκβιασμούς, εμφανίσεις στα ΚΑΠΗ να διαβεβαιώνει τους γέροντες ότι δέν κινδυνεύουν οι εκδρομές τους (όσων επιβιώσουν από το άρμεγμα της σύνταξης..) Και επειδή ο πρωθυπουργός μας αντιγράφει τον Ομπάμα , μην αποκλείεται να τον δούμε στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, μιμούμενο επικοινωνιακή παράσταση του αμερικανού προέδρου, που επειδή πέφτουν τα ποσοστά του εκανε ντού σε σατυρική εκπομπή με νεανικό ακροατήριο. Η πατέντα του επικοινωνισμού δέν γνωρίζει σύνορα.

Όσο για την αξιωματική αντιπολίτευση πού είναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ (εναντίον του μνημονίου, αλλά όχι και των πολιτικών του....) θα καταγγέλλει τον πρωθυπουργό για εκβιασμούς, ψευτοδιλήμματα, αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και πάει λέγοντας. Οχι πως δέν ειναι αλήθεια, αλλά και τα δύο αυτά κόμματα έχουν την ίδια πολιτική κατεύθυνση, αλλά η Ν.Δ. ειναι ερασιτέχνης μπροστά στους επαγγελματίες του ΠΑΣΟΚ που της πήραν την πρωτοκαθεδρία. Είναι πολιτικοί εκπρόσωποι της αστικής τάξης, συνοδοιπόροι της ΕΕ (οπως λέγεται χάριν συντομίας η ΕΝΩΣΗ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ) πού μάς έβαλαν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού κεφαλαίου, σε βάρος ολων των λαών εναντίον των οποίων έχουν εξαπολύσει βάρβαρη επίθεση με ή χωρίς μνημόνιο.

ΑΓΝΟΟΥΝ την νομοτέλεια, όσοι πιστεύουν πώς μας έχουν δια βίου στο τσεπάκι. Σύντομα θα αλλάξουν άποψη. Οσα κολπάκια κι άν μηχανευτούν, οσους εκβιασμούς και να κάνουν.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ και νέες περικοπές, όπως οι επικουρικές συντάξεις.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΤΡΟΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΊΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!



Υ.Γ. Συνέντευξη έδωσε στην REAL NEWS για όσα δέν ειπώθηκαν ή δέν ρωτήθηκαν στην Διακαναλική. Μετα θα δώσει συνέντευξη σε άλλο μέσο, κατά προτίμηση σε κανένα ΒΗΜΑ για να πεί όσα δέν τον ρώτησαν στη συνέντευξη στη REAL NEWS .

Ολο και κάτι θα θυμάται ότι δέν τον ρώτησαν για να εκτοξεύει κάθε μέρα απειλές και μπάς και καταφέρει να υφαρπάξει ξανά με την ίδια μέθοδο την ψήφο του κοσμάκη. Γιά το δις εξαμαρτείν έχει ακούσει τίποτα???? Αλλά για να μην τα ρίχνουμε όλα στον πρωθυπουργό, συνυπεύθυνοι ειναι καί η κοινοβουλευτική του ομάδα που ψήφισε την κατάλυση του Συντάγματος μέσω του μνημονίου και με τα δύο χέρια.

Οσο για το ΤΟ ΠΑΡΩΝ πού δήλωσαν κάποιοι, η ουδετερότητα δέν σημαίνει ΟΧΙ....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.