18 Οκτωβρίου 2010

22:12

Αρκετή ένταση επικράτησε σήμερα, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων στην ΕΘΕΛ, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Σπόρτινγκ.

Στην συνέλευση που έγινε με αφορμή τις ενδεχόμενες αλλαγές στην οργανωτική δομή των αστικών συγκοινωνιών, αμφισβητήθηκε η συνδικαλιστική ηγεσία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο αντιπροσωπευτικό προεδρείο.

Από τη συνέλευση δεν έλειψαν οι υψηλοί τόνοι αλλά ούτε και οι απειλές για δυναμικές κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που υλοποιηθούν οι εξαγγελίες του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Δημήτρη Ρέππα, για μέτρα που στοχεύουν στη μείωση των ελλειμμάτων των αστικών συγκοινωνιών, που ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ

Παρόλο που δεν ελήφθησαν οριστικές αποφάσεις, όπως όλα δείχνουν, οι εργαζόμενοι σε πρώτη φάση θα προχωρήσουν σε στάσεις εργασίας, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, την προσεχή Δευτέρα και Τετάρτη, 25 και 27 του μηνός αντίστοιχα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία στις 2 Νοεμβρίου και συνέχιση των κινητοποιήσεων, ανάλογα με τις εξελίξεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.