18 Οκτωβρίου 2010

12:34
3
ΣΤΟΧΟΙ του 2010
Οι προτάσεις του Η.Λ.Π.Α.Π. εκφράζουν τις επιλογές εκείνες που αναφέρονται στην επέκταση της ηλεκτροκίνησης και επί πλέον στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό του τροχαίου υλικού, του εξοπλισμού και της οργάνωσης των εγκαταστάσεών του, με σκοπό την καλλίτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Θεωρούμε ότι η επέκταση της ηλεκτροκίνησης σε συνδυασμό με την λειτουργία του ΜΕΤΡΟ και του ΤΡΑΜ, είναι σήμερα η πρώτη εφικτή λύση στα προβλήματα της Πρωτεύουσας και οι προτάσεις μας εξακολουθούν να δείχνουν αυτό το δρόμο με την κατασκευή νέων γραμμών και επέκταση υπαρχουσών.
Για τους λόγους αυτούς και κάτω από τα νέα οικονομικά δεδομένα της χώρας μας, τα έργα και οι προμήθειες του 2010 κυρίως αφορούν:�
  1. Κατασκευή δικτύου διασύνδεσης του νέου αμαξοστασίου του Ρουφ με το ήδη υπάρχον δίκτυο.�
  2. Την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του εναερίου και υπογείου δικτύου, με αντικατάσταση παλαιών στύλων, εξαρτημάτων εναερίου δικτύου και υπογείων καλωδίων.�
  3. Την προμήθεια του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού επισκευής και συντήρησης των οχημάτων μας.�
  4. Στατική επαναφορά του κτιρίου στο αμαξοστάσιο Αττικής.
Δεσμεύσεις για επενδυτικά προγράμματα
Οι δεσμεύσεις για επενδυτικά προγράμματα είναι αυτές που αφορούν τα ενσωματωμένα πάγια στοιχεία της εταιρείας και αναφέρονται παρακάτω:
1. Κατασκευή δικτύου διασύνδεσης Αμαξοστασίου Ρούφ με υπάρχον δίκτυο. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του Αμαξοστασίου του Ρούφ , είναι απαραίτητη για την λειτουργία του, η κατασκευή του δικτύου διασύνδεσης του Αμαξοστασίου , με το υπάρχον δίκτυο. Το έργο (προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ)αναμένεται να ξεκινήσει το τρέχον έτος και να ολοκληρωθεί στο 1ο τρίμηνο του 2011.
2. Η αντικατάσταση παλαιών στύλων είναι ένα έργο συνεχιζόμενο και μαζί με τα έργα «Αντικατάσταση υπογείων καλωδίων» (προϋπολογισμού 3,00 εκατ. Ευρώ) και «Αντικατάσταση εξαρτημάτων εναερίου δικτύου» (προϋπολογισμού 3,00 εκατ. ευρώ) αποτελούν τα βασικά έργα για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου μας. Για το έτος 2010 έχουν προβλεφθεί : 1,3 εκατ. ευρώ για την αντικατάσταση των στύλων , 500.000 ευρώ για την αντικατάσταση – τοποθέτηση υπογείων καλωδίων και 1,5 εκατ. ευρώ για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης εξαρτημάτων εναερίου δικτύου.
3. Ολοκληρώθηκαν οι οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες του Αμαξοστασίου της Πλ. Αττικής, ενώ προγραμματίζεται η έναρξη των εργασιών για την στατική επαναφορά του κτιρίου , του Αμαξοστασίου Αττικής (συνολικού προϋπολογισμού 5.500.000 €). Στον προϋπολογισμό του έτους 2010 , έχουν εγγραφεί 500.000 € για την αποπληρωμή των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών του Αμαξοστασίου Αττικής και 1,5 εκατ. ευρώ για την έναρξη των εργασιών στατικής επαναφοράς του κτιρίου του Αμαξοστασίου Αττικής , οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν το 2011. Τα παραπάνω , αποτελούν το βασικότερο επενδυτικό έργο του ΗΛΠΑΠ , για το έτος 2010.

3 σχόλια:

  1. συναδελφε ζαμπετα καλησπερα σου. Το κειμενο που κατεβασες διαβαζετε ευχαριστα!!!!!Και μου δινει και ενα τονο ελπιδας και αισιοδοξιας μεσα μου .Αλλα σε παρακαλω εχω μια απορια και θα ηθελα εαν μπορεσεις στο μελλον να μου βρεις την απαντηση σε αυτη την απορια.ΟΧΙ οτι εισαι αρμοδιος εσυ προς θεου οχι,αλλα μηπως και εχεις καλιτερη πληροφορηση.Η απορια ειναι η εξης.ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΡΟΥΦ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ?????ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ?????? Γιατι ειναι κοινο μυστικο πλεων οτι το υπαρχων τμημα της εναεριου τελει υπο καθεστως αποσυνθεσης λογω ελειψεις προσωπικου ειδη αυτη την στιγμη που μιλαμε εχει κοπει ενα απογευματινο συνεργειο και υπαρχουν βαρδιες με ενα τεχνιτη μονο .και πλην τουτου εως το τελος του χρονου προβλεποντε και μερικες αποχωρισεις ακομα λογω συνταξιοδοτισεων......!!!!!πως λοιπον θα γινουν ολα αυτα???εκτος βεβαια εαν εχουν σκοπο να κλεισουν καποια συμβαση με την RED BULL που ως γνωστο δινει φτερα για να φερνει κανα βυτιο τις εκει να πινουν οσοι εργαζομενοι απομηνουν για να αντεχουν!!!!!!αααααα ναι μια καλη λυση θα ειναι να προσλαβουν τον δρυιδη πανοραμιξ επισης που και ο δικος του μαγικος ζωμος κανει θαυματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από τη red bull θα προσλάβουν και τον μαγο μερλιν!!! μας δουλεύουν χριστανέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.