5 Σεπτεμβρίου 2010

11:12
Οπως ειναι {φυσικό} η {αναμόρφωση-παραμόρφωση} της ελληνικής κοινωνίας από την {{υπεύθυνη σοσιαλιστική πολιτική δύναμη}} του ΠΑΣΟΚ , έπρεπε να συνοδευτεί και από ενα νέο λεξικό της γλώσσας μας, ωστε να συμβαδίζει η έννοια των λέξεων με την μνημόνιο εποχή.
Ετσι ο όρος πατριωτισμός (με το χαρακτηριστικό νέος ) σύμφωνα με τους ΤΑΧΥΛΕΞΙΛΟΥΡΓΟΥ Σ(κατά το ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ) της κυβέρνησης, που ξεκίνησαν τη διαμόρφωση του νέου λεξικού, δεν σημαίνει αυτά που ξέραμε αλλά οτι {δέχομαι να γίνω ραγιάς και αφραγκος, αρκεί να σωθουν οι τράπεζες, οι τραπεζίτες, οι θεσμικοί επενδυτές, οι εξωχώριοι δανειστές και πάει λέγοντας} .
Μετά την αναδόμηση του όρου πατριωτισμός, σειρά πήρε ο όρος ΦΟΡΟΙ . Παρέλειψα να σας πώ οτι το λεξικό δέν διαμορώνεται με αλφαβητική σειρά, αλλά ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε στιγμής και τις δικαιολογίες που πρέπει να ακούσουν οι ιθαγενείς μπάς και πειστούν οτι ο ήλιος βγαίνει από τη δύση....
Στο εξής λοιπόν οταν λέμε φόρους , δέν θα εννοούμε τα χαράτσια, αλλά την αλληλεγγύη μας προς τους ασθενέστερους....(τι κυνισμός και κοροϊδία, που κοντεύουν να γίνουν ζητιάνοι ) και φυσικά τι άλλο? που ειναι και το ζητούμενο, να χρηματοδοτήσουμε την ανάπτυξη, (την πράσινη αυτή τη φορά...) διότι τα λεφτά θα πιάσουν τόπο!!! (δηλώσεις πρωθυπουργού στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ άνευ κοκκινίσματος.... )
Για ανέκδοτο καλό ειναι...αν και τόχουμε ακούσει χιλιάκις ως άλλοθι για τις φοροεπελάσεις. Θά πιάσουν τόσο τόσο τόπο οσο ακριβώς {έπιασαν }και όλα τα προηγούμενα καμμιά 30αριά χρόνια οι διάφορες φοροαφαιμάξεις και οι λιτότητες, οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι συντάξεις των 300 ευρώ, οι μισθοί των μάξιμουμ 700 ευρώ , οι διάφορες κατά καιρούς περικοπές και αλλαγές στα εργασιακά, οι θυσίες για να μπούμε στην ΟΝΕ με την δραματική μείωση των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων μέσα σε μιά νύχτα κατά 30% με την καθιέρωση του ευρώ). Λόγια του αέρα, φούμαρα και σαπουνόπερες για να ληστεύονται οι πολλοί υπέρ των ολίγων ισχυρών.
Καλή η προσπάθεια δέ λέω της κυβερνητικής πλευράς να παρουσιάζει το κρέας για ψάρι . Επειδή ομως η πραγματικότητα ειναι αυτή που ειναι και χειμώνας βαρύς έρχεται ,οπου τα κρυοπαγήματα θα πάνε σύννεφο με το επιπλέον φόρο αλληλεγγύης πετρελαίου που κυοφορείται στα επιτελεία των οικονομικά εύπορων κυβερνητικών παραγόντων, ειναι καιρός να δοθεί μιά αποστομωτική απάντηση στοιχειώδους αξιοπρέπειας σε όσους παίζουν με τη νοημοσύνη μας, σε όσους πάράγοντες της εξουσίας έχουν και το θράσσος εκφράζουν τη συμπόνοια τους προς τους μη προνομιούχους πολίτες που τους κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις και τους έχουν τρελλάνει στην {αλληλεγγύη}.
Ολοι όσοι πληττόμαστε από το ξενόφερτο μνημόνιο που το χρησιμοποιεί η κυβέρνηση ως φερετζέ της πολιτικής της, πρέπει να συγκροτήσουμε ενα ενιαίο και αραγές μέτωπο, για να το ανατρέψουμε, γιατί διαφορετικά περιμένει πολύχρονη βαρυχειμωνιά τις γενεές πάσες. Η ΔΕΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Υ.Γ. Οταν φτάσουν στο γράμμα Ψ (ΨΗΦΙΖΩ) να το διαγράψουν τελείως γιατί έχει ήδη αντικατασταθεί με το Μ (ΜΑΥΡΙΖΩ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.