17 Σεπτεμβρίου 2010

20:17
2
Διαβάζοντας τις απόψεις των διαφόρων διευθυντών του ΗΛΠΑΠ για το καινούργιο οργανόγραμμα διάβασα και τις προτάσεις τους για τον δείκτη λ .
Το βέβαιο είναι ότι πρέπει να επιλεχθεί μια τιμή για να δούμε τελικά πόσο προσωπικό ανά ειδικότητα πρέπει να έχει ο ΗΛΠΑΠ.

Όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα το οργανόγραμμα της ΕΘΕΛ προβλέπει ότι η σχέση οδηγών και λεωφορείων ανά βάρδια είναι 1,45 .


Δυστυχώς όμως αυτό δεν καλύπτει όλες τις υπόλοιπες ειδικότητες .

Ύστερα από πολύ ψάξιμο θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα απόσπασμα από νόμο του Ελληνικού Κράτους για να δείτε τι ισχύει σε αντίστοιχη μεταφορική εταιρία της ΕΛΛΑΔΟΣ που εκτελεί και αυτή αστική συγκοινωνία.
Ίσως με αυτό το τρόπο να σας απαλλάξω από κόπο και προπάντων έξοδα διότι διάβασα την πρόταση κάποιου διευθυντή μας ο όποιος έκανε λόγο για σύντομη έρευνα σε αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού . Για ποιο λόγο να ξενιτευτούμε αφού τα ίδια πράγματα συμβαίνουν στην γειτονιά μας [ελπίζω να γίνομαι κατανοητός].

Σίγουρα στο υπουργείο θα καταλάβουν αμέσως για ποια εταιρία γίνεται λόγος διότι όπως είπα είναι ΝΟΜΟΣ , για τους υπόλοιπους θα σας αφήσω να το ψάξετε και εσείς λίγο .

Διαβάστε προσεκτικά και κάντε υπολογισμούς :


Ελπίζω να βοήθησα στην πρόοδο για την τελική τιμή του δείκτη λ και αν ακόμα τώρα έχετε δυσκολίες να υπολογίσετε τα άτομα που χρειάζονται για να λειτουργήσει ο ΗΛΠΑΠ την απάντηση θα σας την δώσει το υπουργείο μας το οποίο τα γνωρίζει όλα ........

Παροιμία : Χωρίς οδηγούς ..... ο ΗΛΠΑΠ μπορεί να δουλέψει.
Χωρίς επόπτες -- επιθεωρητές -- ομαδάρχες ........ ΠΟΤΕ !!!!!!

2 σχόλια:

  1. Εγω πριμμενω να δω την τιμη του δεικτη λ με καποια ας πουμε αγωνια,γιατι θα μας παρουσιαζουν και θα μας συγκρινουν με Σαν Φραντζισκο και με διαφορες Ευρωπαικες πολεις.Ρωταω κατι πολυ απλο,η υποδομη του ΗΛΠΑΠ δηλαδη τεχνολογικος εξοπλισμος κτιριακες εγκαταστασεις και το μεγαλο κυκλοφοριακο της Αθηνας συντρεχουν οι λογοι για να εχωμε αυτα τα στανταρς.Να μας πουνε οτι θα προσπαθησουμε να γινουμε καλλιτεροιτο δεχωμαι.Ολοι τη καρεκλα τους προαπαθουν να σωσουν και δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλο Καλαματιανε! Αλλα αφορα λεωφορεια (θερμικα) και οχι τρολει (ηλεκτροκινητα λεωφορεια). Τα τρολει ειναι ειδικη κατηγορια οχηματων, ξεχνας οτι μονο με το διπλωμα οδηγησης, δεν μπορεις να οδηγησεις τρολει και οτι παιρνεις ειδικο διπλωμα απο το υπουργειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.