20 Σεπτεμβρίου 2010

12:14
7
Αν και δεν ήθελα να ασχοληθώ με το θέμα αυτό για τον εξής απλό λόγο ,το να μην δυναμιτήσω τις ρευστές πάντα σχέσεις μεταξύ οδηγών Μ.Μ.Μ. και οδηγών ταξί. Αλλά μετά από την ανυπαρξία ελέγχου των οδών καθώς και την πλήρη εγκατάλειψη ελέγχου των λεωφόρο λωρίδων και των στάσεων, έχει φτάσει πιστεύω ο κόμπος στο χτένι.
Τα ταξί αναρίθμητα στους δρόμους της Πρωτεύουσας, κάνοντας πάρτι, πάρτι παραβάσεων του Κ.Ο.Κ κλπ.
Θα σας περιγράψω ένα δικό μου περιστατικό για να καταλάβετε περί τι είδους γλέντι επρόκειτο και με αδιάψευστο μάρτυρα τον φωτογραφικό φακό του κινητού τηλεφώνου μου(για τους κακόπιστους) θα σας αποδείξω ότι όλοι σχεδόν στα πάρτι μας χρησιμοποιούμε είτε λίγο , είτε πολύ και αλκοολούχα ποτά.

Ευρισκόμενος λοιπόν μεταξύ της στάσης Κλωναρίδου και κατευθυνόμενος προς την στάση Σωτηριάδου , έχω ανάψει την ειδική(αριστερή) λυχνία ένδειξης πορείας(φλας) για να τονίσω στα πίσω από εμένα διερχόμενα οχήματα ότι θα πρέπει η πορεία μου λόγο εμποδίου (παράνομα σταθμευμένου οχήματος) θα πρέπει να μεταβώ στην αριστερή λωρίδα της οδού Πατησίων. Η έκπληξή μου δεν ήταν το ότι το διερχόμενο πίσω από εμένα όχημα προσπάθησε να μου κλείσει την πορεία(άλλωστε αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο), αλλά το ότι το επίτευγμα του οδηγού , να με κλείσει, που με έκλεισε(με ότι αυτό μπορούσε να επιφέρει σε εμένα , ως οδηγό του τρόλλεϋ, αλλά και στους επιβάτες αυτού) πανηγυρίστηκε δεόντως , υψώνοντας μου από το παράθυρό του επιδεικτικά ο οδηγός ένα τενεκεδάκι γνωστής εταιρίας μπίρας, που με έκπληξη διαπίστωσα ότι αφού ήπιε και μία γουλιά , τοποθέτησε ανενόχλητος το τενεκεδάκι στην ποτηροθήκη που βρισκόταν στο ταμπλό του οχήματος(σημειωτέον τον τενεκεδάκι ήταν 500ml και όχι των 330ml που θα μπορούσε να πει ο οδηγός του ότι δεν φαίνεται και από έξω).
Στην υγειά μας λοιπόν και ο Θεός να μας φυλάει εκεί έξω...








Υ.Γ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε ενώ ο φωτεινός σηματοδότης ήταν κόκκινος(πριν ανάψει πράσινο) και το όχημά μα μου βρισκόταν σταματημένο.

7 σχόλια:

  1. file zampeta tin proigoumenh evdomada legame gia tis kwlones....an 8umase kala legame oti einai sapies,simera xaplwse mia stin omonoia apo travixma keraias stin traversa.pali kala pou ekatse panw stis traverses kai den epese se kanena kefali....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file zabeta, boris na mou stilis afti tin foto sto mail mou, epidi ftiahno arhio me foto apo odigous taxi pou kanoun oti theloun, ke isos kanoume kapia kinisi pou eho sto mialo mou; to mail mou ine, bitsikokos@yahoo.gr. se efharisto ke an thelis na me rotisis kati stile mou mail na sou doso to tilefono mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gianni2 οι φωτογραφίες είναι πολύ εύκολο να τις κατεβάσεις και από την ανάρτησή μου, κάνοντας δεξί κλικ πάνω στην φωτογραφία και μετά αποθήκευση εικόνα ως...
    Αν δεν μπορέσεις έτσι, πες μου να στις στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε ανώνυμε 1:55 π.μ. το πρόβλημα είναι υπαρκτό και το ξέρουμε όλοι μας... Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα ποιο σοβαρό με την πτώση της συγκεκριμένης κολόνας και κυρίως που δεν τραυματίστηκε κανείς (το σχόλιο σου φαίνεται βγήκε προφητικό). Ας προσέξουν λοιπόν οι αρμόδιοι για τον εντοπισμό και την αντικατάσταση τέτοιων κολόνων στήριξης του δικτύου, διότι το συγκεκριμένο θέμα και παράληψη αυτού, μπορεί να επιφέρει σοβαρότατα προβλήματα, ακόμα και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών. Πρέπει οι αρμόδιοι να επιληφθούν επί του θέματος ΕΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανωνυμος 1:55 πμ
    Μην τα ισωπεδωνουμε ολα! Δεν ηταν δικια μας η κολωνα, ηταν του Δημου Αθηναιων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΖΑΜΠΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΤ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΠΑΠ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ.
    -:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.