13 Σεπτεμβρίου 2010

23:02
6
Δευτέρα απόγευμα ,και στα mail σήμερα μας στείλατε φωτογραφίες και τρία βίντεο από τη συγκέντρωση του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Όλες οι συγκοινωνίες εκεί, ο ΗΛΠΑΠ ΑΠΩΝ.
Παρόντες ΜΟΝΟ ο αντιπρόεδρος του Σωματείου της Κίνησης ΗΛΠΑΠ,κ.ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ και ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ κ.Κακούρος Δημήτριος.
Οι υπόλοιποι ρε παιδιά τι γίνατε;
Σταθόπουλε μεγάλε αγωνιστή; Νικολακόπουλε; Αρτινέ; τα υπόλοιπα Σωματεία ; Σύλλογοι
; τι έγινε , δεν πάμε ΟΛΕΣ οι συγκοινωνίες ΜΑΖΙ; δεν συμπαραστεκόμαστε στα προβλήματα των άλλων;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !

Δείτε τις φωτογραφίες , δείτε και το βίντεο που το ένωσα σε ένα.
Ψάχνοντας βρήκα και την κατάλληλη μουσική που αναφέρει και για τον ΟΣΕ.















Το Βίντεο το έβαλα σε δυο μορφές.
Δείτε όποια φορτώνει καλύτερα.


Download

6 σχόλια:

  1. mpravo sas wraio to videaki kai to tragoudi....etsi na vlepw to palio kalo troleatzi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (εμεινα) με την μουσικη επενδυση.ταιριαξε λουκουμι.μπραβο σ αυτους που πηγαν ,και μπραβο σε εσας που μας τα δειχνετε.
    keep going.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για προβολή πηγανε λογω σωματειακων εκλογων γιατι τα χωνουνε στο ξυδακη οι οδηγοι. αυτα ειναι φτηνα κολπα. οι πραγματικοι αγωνιστες προσπαθουν να οργανοσουν κοσμο να παει να διαδηλωσει και αν δεν θελουν οι εργατοπατερες να τους καταγγειλουν. κι ο προεδρος της γσεε που κρυβότανε τοσο καιρο πηγε για να τον δειξουν τα καναλια και αλλοι μεγαλοι των συγκοινωνιων που δεν κατεβασαν ρολα πριν ψηφιστει το μνημοσυνο . τωρα κανουνε το καργα για να μην τους φανε ζωντανους οι ανεργοι και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ αλλα κανενας δεν τους πιστευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πραγματικος αγωνιστης δουλευει εφεδρος τον εξι την κυριακη . Βγαινει για δουλεια στις 8:30 σαν εκτακτο στην γραμμη 21 . Φτανει γυρω στις 9:30 στην νικαια και κανει διαλειμμα . Κανει το κυρηγμα του κανενα διωρο ( μεχρι να κανουν διαλειμμα ολοι οι οδηγοι της γραμμης)και μετα ευχαριστημενος αναχωρει για το αμαξοστασιο . Με αυτον τον τροπο και φαινεται στους οδηγους οτι και αυτος κατι κανει - και παιρνει και διπλο το μεροκαματο . Οι υπολοιποι συναδελφοι συνδικαλιστες απλως {οργανωνουν} τον κοσμο με το να μαγειρευουν τις βαρδιες καθε πρωι στον κοκκινο μυλο . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΔΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφού πηγανε ινκογνιτο γιατι τους μαρτιρατε/ και τι θα πει δεν παει στις συγγεντρωσεις στην αθηνα/ η θεσαλονικη ειναι δευτερη πρωτευουσα.αλλα γιατι ο ξυντακης ηθελε και μανατζερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΙΝΚΟΓΝΙΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.