24 Σεπτεμβρίου 2010

18:10
7
Εργαζόμενος στην γραμμή 6 ,συνάδελφος είχε ένα πολύ άσχημο περιστατικό με ναρκομανή επιβάτη , όπου δεν συμμορφωνόταν με τις παρατηρήσεις του συναδέλφου οδηγού, καθώς και με τις υποδείξεις , παρατηρήσεις των υπολοίπων επιβατών.

Θα προσπαθήσω να σας περιγράψω το περιστατικό :
Εχθές στις 7:30 μπήκε ένας ναρκομανής μέσα στο τρόλλεϋ, κάθισε στις θέσεις μπροστά από την μεσαία πόρτα και συνέχεια έπεφτε μπροστά, σχεδόν έπεφτε κάτω, πιάνοντας και τις 4 θέσεις. Τότε του είπε ο συνάδελφος να κάτσει κανονικά σε μια θέση για να μην πέσει κάτω και χτυπήσει,αλλά και για να καθίσουν και οι άλλοι επιβάτες,αλλιώς θα έπρεπε να κατέβει. Τότε άρχισε ο ναρκομανής να βρίζει τον συνάδελφο.
Ο συνάδελφος δεν έδωσε συνέχεια , καθώς των περίλαβαν μετά οι άλλοι επιβάτες.
Λίγο πριν τα Κάτω Πατήσια όμως ο ναρκομανής επιβάτης πήγε μπροστά(κάθισε πίσω από την δεξιά μπάρα), γέρνοντας συνέχεια ολόκληρο το σώμα του μπροστά, σαν να ήταν έτοιμος να πέσει, κοιτώντας και τον συνάδελφο λοξά(σαν να περίμενε την ευκαιρία για να δράση). Στα Κάτω Πατήσια πήγε να κατέβει και κάτι είπε απευθυνόμενος στον συνάδελφο, με αποτέλεσμα ο συνάδελφος να τον ρωτήσει τι είπε... και τότε γύρισε ο ναρκομανής και τον χτύπησε, η συνέχεια γνωστή... Συμπλοκή και τραυματισμός του συναδέλφου, καθώς έχει πάθει κάκωση οστών και ένα κόψιμο στο χέρι του. Ο συγκεκριμένος επιβάτης συνέχισε να παραμένει στο όχημα με αποτέλεσμα να τον τραβήξει έξω ένας άλλος(μάλλον αλλοδαπός) και τον ξυλοφόρτωσε εκτός τρόλλεϋ.


Υ.Γ. Συνάδελφε περαστικά σου!!! Και εύχομαι να μην ξαναγράψω παρόμοιο (άσχημο) περιστατικό, καθώς και οι υπεύθυνοι να ασχοληθούν σοβαρά με την ασφάλεια των οδηγών.
Αλήθεια η πολύ συζητημένη τοποθέτηση ειδικού υλικού προστασίας στην καμπίνα του οδηγού ξεχάστηκε???

7 σχόλια:

  1. xa xa xa υλικού προστασίας στην καμπίνα kalo to alo me ton toto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ,ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πληροφοριες θελουν το Αμαξοστασιο του Ρουφ, να τιθεται σε λειτουργια στις 10-10-10, γι' αυτο δεν μπορει να ασχοληθει ο κ.Λυκος με ολα τα υπολοιπα, εχει να βαλει τις τελευταιες πινελιες στο εργο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ως ποτε ομως εμεις θα κοιμομαστε; στο χερι μας ειναι. και αφηστε αυτα που λενε για το οτι πρεπει το σωματειο να παρει θεση, γιατι τους ειδαμε και αυτους. στην αρχη κατι ειπανε αλλα μετα το ξεχασανε. Εμ βεβαια δεν οδηγουν αυτοι. Αυτοι μονο τωρα μας θυμηθηκαν εν οψη εκλογων. Αντε τωρα ολοι αυτοι οι οδηγοι που κοπτονται για τα κομματα να με πεισουν εμενα οτι ενδιαφερονται για εμας οι του σωματιου, περα ενος ή δυο περιπτωσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω βεβαια αν γνωριζετε οτι πριν λιγο καιρο ειχαμε και πιο σοβαρο περιστατικο, οπου ενας ναρκομανης, παλι, τραυματισε εναν οδηγο με κατσαβιδι. Αυτο κυκλοφορησε ή το εκανα και αυτο γαργαρα οπως πολλα αλλα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι αλλο θα ακουσουμε...............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.