26 Αυγούστου 2010

20:00

Είναι σε όλους πλέον σαφές το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο Όμιλος ΟΑΣΑ και οι θυγατρικές του εταιρείες.

Η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία πρώτη( και δυστυχώς μόνη μέχρι πριν λίγο καιρό), ανέδειξε το θέμα με συνεχείς παρεμβάσεις(αναρτήσεις, ανακοινώσεις, τοποθετήσεις στελεχών της στους χώρους εργασίας κ.λ.π), όλες πλήρως στοιχειοθετημένες με ακράδαντα στοιχεία, φοβίζοντας όλους αυτούς που ήθελαν να αποκρύψουν τα στοιχεία αυτά απ’ όλους τους συναδέλφους.

Ο σκοπός τους ήταν προφανής: ο ανενημέρωτος συνάδελφος δεν είναι πηγή κινδύνων, ο ενημερωμένος είναι. Δεν τους πέρασε όμως. Τους ταρακουνήσαμε πολύ. Αναγκάστηκαν να παραδεχτούν τα στοιχεία μας.

Συνεχίζοντας τον Αγώνα της η Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία αποκαλύπτει τα έγγραφα σχετικά με τη μισθοδοσία Αυγούστου, η οποία έγινε για ακόμα μία φορά με ταμειακή διευκόλυνση από το ΥΠ.ΟΙΚ., αφού η προσπάθεια δανειοδότησης του Ομίλου (εκτός ΟΔΔΗΧ), έπεσε στο κενό.

Από τα έγγραφα αποδεικνύεται και ο λογαριασμός απ’ όπου εκταμιεύθηκαν τα χρήματα(Λογαριασμός Αποκρατικοποιήσεων)

.panagiotis

Αυτό φυσικά είχε ξαναγίνει( το έγγραφο υπάρχει ακόμα αναρτημένο στο easitis. gr) και το είχαμε θεωρήσει τυχαίο γεγονός. Όμως τώρα επαναλαμβάνεται. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά πως από τις τρεις τελευταίες μισθοδοσίες, οι δύο έγιναν από τον παραπάνω λογαριασμό.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Εμείς …το ρίχνουμε στην τύχη!!!

Από το άλλο έγγραφο, προκύπτει η “διευκόλυνση” του Ομίλου με 50 εκ. ευρώ τον Ιούλιο. Από αυτά θα πληρωθούμε ΚΑΙ στο τέλος Αυγούστου. Και τέλος(;).

klapas

Το Υπουργείο Οικονομικών διεμήνυσε πως θα είναι η τελευταία διευκόλυνση, αφού δεσμεύεται λόγω του μνημονίου. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο θα υπάρχουν απρόβλεπτες συνέπειες σε όλους μας. Εκτός αν δανειοδοτηθούμε. Δύσκολο.

Θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε και να ενημερώνουμε.

Παναγιώτης Αναστασίου(Α.Μ 0066)

Γραμματέας Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Α/Μ Ελληνικού

Μάστορης Νικόλαος(Α.Μ.0818)

Μέλος Κεντρικής Γραμματείας Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.