19 Αυγούστου 2010

18:16
4

Σήμερα 18/08/2010 ο ΤΡΟΛΕΑΤΖΗΣ μπαίνει στον ΤΡΊΤΟ χρόνο παρουσίας ,στον παγκόσμιο ιστό.

Οι περισσότεροι από μας, (από αυτούς που ήμαστε
τώρα) δεν ήμασταν από την αρχή , αλλά πιστεύω ήμασταν θερμοί υποστηρικτές της προσπάθειας ενημέρωσης. Δεν ξέρω πόσους φίλους απόκτησε η σελίδα στα ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ,ξέρω όμως πόσους εχθρούς έκανε.
Εμείς θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε ν
α ενημερώνουμε και του χρόνου να μετρήσουμε και τα τρία χρόνια λειτουργίας.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΣΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΊΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε.Θα πρεπει να ενδιναμοσετε την προσπαθεια σας και με μας συμπαραστατες να βγαινουν τα κακως κειμενα μηπως και διωρθωθουν καποτε.
    Ο ΗΛΠΑΠ που εργαζομαστε ολοι δεν ειναι ιδιωτικη εταιρεια,εινα ΔΕΚΟ και πρεπει να γινετε ουσιαστικος ελεγχος που πηγαινη καθε Ευρω.
    Και παλι συγχαρητηρια και προσοχη να μη γινη και καφενειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια!!Κι επειδη απ οτι φαινεται ερχονται δυσκολες μερες συνεχιστε να ενημερωνετε τον κοσμο με αληθειες και μονο αληθειες...........ΑΠΟ ΨΕΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!
    Με αφορμή την επέτειο λειτουργίας του troleatzis.com που αισίως μπήκε στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του, θα ήθελα και εγώ από την μεριά μου να ευχαριστήσω τους εμπνευστές αυτής της ιδέας, καθώς και τους διαχειριστές, τους αφανείς συνεργάτες, τους απλούς συντάκτες και πολλούς άλλους που ακόμα και με έναν απλό προβληματισμό τους (π.χ. σε ένα τέρμα γραμμής) έδωσαν τροφή για την ανάπτυξη διάφορων και ποικίλων θεμάτων.
    Το troleatzis.blogspot.com έγινε troleatzis.com , η σελίδα αναβαθμίστηκε και εξακολουθεί να αναβαθμίζετε και λειτουργικά και θεματικά. Η φωνές πολλές και διάφορες, από συντάκτες που σχεδόν κανένας δεν γνωρίζει τον άλλο όπως ο Καλαματιανός,o evripos, o ΑΓΓΕΛΟΣ 8988, o Κακούρος Δημήτριος, o BMK, ο Matrix, ο Καθηγητής Χλωμούδης Κωνσταντίνος(Πρόεδρος και Διευθύνοντας στα ΗΛΠΑΠ), η Κανέλα Καζακοπούλου και ο Β.Ι. και άλλοι που ας με συγχωρέσουν εάν τους παρέλειψα, καθώς και ο admin που είναι ο άρχων και γνώστης των τεχνικών θεμάτων της σελίδας.
    Η επισκεψημότητα τεράστια, ειδικά για μία σελίδα που ασχολείται τις περισσότερες φορές με θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους στα ΗΛΠΑΠ, επομένως και η ανάγκη ποιο έγκυρων και τεκμηριωμένων θεμάτων είναι επιβεβλημένοι όσο ποτέ άλλοτε.
    Διαφωνίες και μικρο διαφορές υπήρξαν και θα υπάρξουν, όπως σε κάθε μικρή η μεγάλη υγιείς ομάδα ανθρώπων, και αυτό είναι και το όπλο που πρέπει να εκμεταλλευτούν και εκμεταλλεύονται οι συντάκτες, την πολυφωνία, διότι ο troleatzis δεν είναι κανένας, αλλά όλοι μας, όλοι οι εργαζόμενοι στα ΗΛΠΑΠ.
    Για όλα όσα μας πρόσφερε και εξακολουθεί να μας προσφέρει ο troletzis αξίζει σε όσους ασχολούνται με αυτόν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ διότι δεν είναι και τόσο εύκολο να αναδείξεις θέματα που θα αγγίζουν το σύνολο των ανθρώπων που σε παρακολουθούν και σε διαβάζουν, τεκμηριωμένα και σωστά, χωρίς εμπάθειες και άλλα τέτοια...
    Τέλος να μην παραλείψω να ευχαριστήσω και τις οικογένειες των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τον troleatzi διότι για μία τέτοια ενασχόληση απαιτήτε πάρα πολύς και καθ όλην την διάρκεια της ημέρας χρόνος.
    Και πάλι χρόνια πολλά και δημιουργικά στον troleatzi μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.