25 Ιουλίου 2010

11:55
Πριν από αρκετούς μήνες έγιναν κάποιες συναντήσεις των σωματείων του χώρου μας ώστε να προτείνουν πως θα γίνει το ενιαίο μισθολόγιο ( έπρεπε να είχε γίνει πριν από χρόνια ) . Οι συναντήσεις απέβησαν άκαρπες ( το τι λέχθηκε καλύτερα να μην τα πω) και έκτοτε τίποτα. Ενιαίο μισθολόγιο - συγχωνεύσεις επιδομάτων - κανείς δεν ξέρει τίποτα - κανείς δεν λέει τίποτα.

Η ΕΑΣ φέρνει στην δημοσιότητα έγγραφα τα οποία δείχνουν τις προτάσεις - απόψεις του πρόεδρου και δ/νων συμβούλου της ΕΘΕΛ για την εξαίρεση η μη των επιδομάτων , ώστε να προχώρηση η ΑΜΕΣΗ εφαρμογή του νόμου 3833. Τα χαρτιά φέρουν ημερομηνία 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 .

Στον ΗΛΠΑΠ πως έγινε αυτή εφαρμογή του νόμου 3833 και που κανείς δεν ξέρει ακριβώς γιατί το μισθολόγιο μας είναι ένας δύσκολος γρίφος για τους περισσότερους .

Φτιάξτε καφεδάκι - ανοίξτε καλά τα ματάκια σας - και διαβάστε με προσοχή τα παρακάτω χαρτιά για να μαθαίνετε τι συμβαίνει γύρω μας και άμα γίνει και η συγχώνευση με τη ΕΘΕΛ ( έτσι ακούγεται ) θα ξέρετε και ακριβώς τι θα σας αναλογεί . Όσο αναφορά για το μισθολόγιο του ΗΛΠΑΠ ( αν και εφόσον φτιαχτεί ποτέ ) το μόνο που έχω να δηλώσω είναι : Κλάφτα Χαράλαμπε - το δανείστηκα από σχόλιο της προηγουμένης ανάρτησης - .



Σχόλιο : Προσωπικά δεν πιστεύω να γίνει στον ηλπαπ ΠΟΤΕ το ενιαίο μισθολόγιο . Εάν πάμε στην ενιαία αρχή πληρωμών όπως και οι δημόσιοι τότε θα πάρουμε και εμείς ότι παίρνουν και οι υπόλοιποι φορείς των αστικών συγκοινωνιών ( αν και εφόσον υπάρχουμε μετά τον Σεπτέμβρη ).

Τώρα πάω για το μπανάκι μου γιατί με το επίδομα άδειας που πήραμε είναι κρίμα να το χάσω στην πανέμορφη ΛΕΥΚΑΔΑ που βρίσκομαι που έχει και σήμα ΚΑΜΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑ .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.