6 Ιουλίου 2010

16:56
Δεν ξέρω ποιός από τους δύο δίνει γραμμή στον άλλον, το δεδομένο ειναι ότι και οι δυό τους οπως και τα κόμματά τους υπερψήφισαν το μνημόνιο, αυτή την κρεατομηχανή των συμμάχων μας, που αλέθει καθημερινά ανεβάζοντας ταχύτητες, τη ζωή των μισθωτών, των συνταξιούχων και γενικά των μή προνομιούχων. Ειναι οι αρεστοί του συστήματος που παράγει φτώχεια, μιζέρια, ανεργία και ειναι απόλυτο <φυσικό> να εναντιώνονται ακόμα και με πολιτικά χυδαίο τρόπο σε όσους καλούν το λαό να αντισταθεί εναντίον των σφαγέων του.

Ειναι αφέλεια να πιστεύουμε βέβαια οτι οι δύο αυτοί (ο θεός να τους κάνει πολιτικούς), δρούν εν αγνοία των κομμάτων τους. Με τις αήθεις επιθέσεις τους κατά του ΚΚΕ ιδίως, αυτό που θέλουν να πετύχουν, ειναι να αποδυναμώσουν τη δυναμική που βλέπουν να αναπτύσσεται στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, το ότι στα καλέσματα του ΠΑΜΕ συμμετέχουν άνθρωποι που δέν ειναι κομμουνιστές και ότι η επίσημη {συνδικαλιστική} ηγεσία, που ειναι ο καλύτερος συνεταίρος της εξουσίας, ολοένα και απαξιώνεται στα μάτια των εργαζομένων, αφού με αναιμικές και σποραδικές κινητοποιήσεις χωρίς εμψύχωση των εργαζόμενων, προσπαθούν να εκτονώσουν τις αντιδράσεις και να διατηρήσουν το συνδικαλιστικό τους θώκο. Αυτό εξ άλλου δέν κάνουν εδώ και καμμιά 20αριά χρόνια? Πώς πέρασαν τόσα και τόσα σε βάρος των εργαζόμενων τα προηγούμενα χρόνια? πώς ψηφίστηκαν δύο ασφαλιστικά που χειροτέρεψαν τα δικαιώματά μας, πως χτίστηκαν οι μισθοί των 700 που τώρα γίνονται 500? Για να μην πούμε πώς ξεπουλήθηκαν δημόσιες επιχειρήσεις. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ο ουραγός της το ΛΑΟΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΆΝΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ. Γιαυτό και συνεχώς επαναφέρει την πρότασή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για οικουμενικες λύσεις....

Το ΚΚΕ ποτέ δεν έκρυψε ποιοί ειναι οι στόχοι του. Ούτε και ζητάει από το λαό να συμφωνήσει σε όλα μαζί του. ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Εάν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε κάποτε με το λάβαρο του σοσιαλισμού και της εξάλειψης της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, τα εγκατέλειψε,συμβιβάστηκε με το κατεστημένο, πέρασε στην αντίπερα οχθη, έγιναν βασιλικώτεροι του βασιλέως, έγιναν οι εκλεκτοί της άρχουσας τάξης, των καναλαρχών, οι νατοϊκώτεροι των νατοϊκών, εως που συνέβαλαν στην ισοπέδωση της Σερβίας, στην παράδοση του αγωνιστή Οτσαλάν, στο όνειδος των Ιμίων, και κάθε τι που απαίτησαν οι υπερατλαντικοί <προστάτες> μας και οι ευρωπαίες ουρές τους, δέν τους φταίνε οσοι και μέσα από το ΠΑΣΟΚ δέν συμβιβάστηκαν αλλά ούτε και το ΚΚΕ και οποιοσδήποτε άλλος επιμένει να παλεύει για κοινωνική δικαιοσύνη.

Εκείνος βέβαια που συμβιβάζεται δέν μπορεί να χωνέψει γιατί δέν σκύβει και ο άλλος. Ετσι τον βλέπει σαν το χειροτερο εχθρό του, μιλάει απαξιωτικά, συκοφαντικά, προσβλητικά ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ . ΟΣΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΗ ΜΕΣΗ.

ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ. ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΠΑΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ, οπως του ζητάνε τα κόμματα υπηρέτες των Βρυξελλών και της Νέας Τάξης. ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ και οι ΑΔΩΝΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ και ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Υ.Γ. ειναι για γέλια οι καταγγελίες του κ.Πάγκαλου για προεκλογικές προσλήψεις και ρουσφέτια της Ν.Δ. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ... Που να ξέρει το άσπιλο και αμόλυντο ΠΑΣΟΚ από τέτοια???? ούτε έκανε ποτέ ,ούτε κάνει, ούτε πρόκειται να κάνει.... γιαυτό ζηταγε τα βιογραφικά. για να μπούν οι άριστοι και οχι οι αρεστοί.... και ολοι συμπτωματικά η σχεδόν όλοι οι άριστοι ειναι προσκείμενοι .... Ας βρούνε κάτι πιο προτότυπο....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.