5 Ιουλίου 2010

22:59
2
της Μάρως Τσαντήλα

Σαφές μήνυμα ότι τις αποφάσεις για το μέλλον των προβληματικών συγκοινωνιακών φορέων καταρτίζει το υπουργείο Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων επιχείρησε να στείλει από την Θεσσαλονίκη ο υπουργός κ. Δ. Ρέππας.

Ξεκαθαρίζοντας ότι το πρόγραμμα εξυγίανσης που θα εφαρμοστεί στην περίπτωση της ΕΘΕΛ δεν θα έχει καμία σχέση με ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών ο υπουργός τόνισε:

"Δεν ξέρω αν το Υπουργείο Οικονομικών ή κάποιο Γραφείο Πρωθυπουργού έχει κάποια τέτοια σύλληψη. Αν τεθεί υπόψη μας, εμείς θα δώσουμε ένα περήφανο όχι, γιατί πιστεύουμε ότι οι αστικές συγκοινωνίες επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο".

"Πρέπει να έχουν δημόσιο χαρακτήρα και βεβαίως δεν αποκλείουμε τη συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς σε συγκεκριμένες πτυχές όμως λειτουργίας, εκεί όπου οι παθογένειες πρέπει να αντιμετωπιστούν», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ρέππας δίνοντας τροφή στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημέρων ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του υπουργείων Οικονομικών και Υποδομών για τα θέματα που αφορούν στην εξυγίανση των συγκοινωνιακών οργανισμών.

Η φημολογία αυτή εντάθηκε μετά την υπόθεση της καθυστέρησης στην καταβολή της μισθοδοσίας της ΕΘΕΛ την προηγούμενη εβδομάδα ένα θέμα για το οποίο στο υπουργείο Μεταφορών υπάρχει δυσαρέσκεια σε σχέση τους χειρισμούς του υπουργείου Οικονομικών που εξώθησαν την κατάσταση στα άκρα χωρίς, όπως τονίζεται να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ------->>>> ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ο παπακωνσταντίνου θέλει μιά κι εξω ιδιωτικοποίηση κι ο ρεπας με το μαλακό σιγα σιγα ορισμενες λειτουργίες των συγκοινωνιων και μετα βλεπουμε.... και οι δυο πάντως εχουνε στοχο οσους δουλευουν στι ςσυγκοινωνιες αυτη ειναι η διαφορα. ο ενας να κανει τον κακο κι ο αλλος τον λιγοτερο κακο το μαθαμε το παραμιθι και πετυχενουν να συγκρατουν αντιδρασεις και να ανεβαζει ο λιγοτερο κακος τις μετοχες του κι ο μαντελης τα ιδια ελεγε. δοστε ρεπο για να γλυτώσετε. και δοσαμε και δε σοσαμε. μας κοβουν κοματι κοματι γιατι ολο μαζι δε συμφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο ενας ΞΕΦΤΙΛΑΣ και ο αλλος ΞΕΦΤΙΛΑΣ
    ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.