9 Ιουλίου 2010

21:01
2
"Κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΥΘΕΩΣ.ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΑΣ ΙΣΩΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΠΛΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ .ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 15% .ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ.ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΗΣ."
Πηγή

2 σχόλια:

  1. δεν μας ενδιαφέρει τοπολιτικο κόστος και να μην ξαναγίνω πρωθυπουργός δέν με νοιάζει. εγώ τα λεφτά των δανειστών τραπεζιτών ανάλαβα να διασφαλίσω και τα λεφτά της τρόϊκας..... και να μην καταρρεύσει το σύστημα. μολις ορθοποδήσουμε θα πάρετε τα λεφτά πίσω και με τόκο μάλιστα. οχι από μένα βεβαια απο τον επόμενο. αν ο επόμενος ειμαι εγώ τότε τάχετε σίγουρα άν ειναι η ΔΕΞΙΑ θα σας τάφάει. ενω με εμένα που ειμαι αξιοπιστος δέν έχετε ναφοβηθείτε τίποτα. Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτος.Πρεπει να ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ γιατι αμα ξαναψηφησουμε παλι Πασοκ θα ειναι και η καταστρωφη μας.Οτι απεμεινε θα μας τα παρη ολα .
    Σας μιλαω εγω που απο το 1981 ψηφηζω Πασοκ.Εχω ριξει ξενηχτια αφισες συγκεντρωσεις κλπ.Θυμαμαι το βρωμηκο 89 που μας φτυναν ολοι,εμεις στον αγωνα πιστευαμε οτι το Πασοκ θα αλλαξη την Ελλαδα.Φτασαμε στην σημερινη κατασταση (που πηγαν οι θυσιες)με τον Γιωργο προθυπουργο γιο του ΑΝΔΡΕΑ,οπου εκανε περικοπες στους μισθους των εργαζομενων και τις συνταξεις, γιατι μερικοι ανηθηκοι πολιτικοι με κρατικους αξιωματουχους πλουτισαν παρανομως και εις βαρος ολου του λαου.Αντι να ελθη βαρυς ο πελεκυς στους ανωτερω και να επιστεψουν και τα κλεμμενα , εβαλε σε ολους εμας το χερι στην τσεπι και μας πηρε τα χρηματα.ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.