20 Ιουνίου 2010

09:50
18
ΠΑΣΚΕ ΗΛΠΑΠ

Ιούνης 2010
Συν/φοι – φισσες

Στην πιο σκληρή συγκυρία για όλους τους συναδέρφους στο χώρο μας, με την άδικη εφαρμογή του εκτρώματος των περικοπών μισθών εργασίας και μόχθου, με την ισοπέδωση ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων μας, με τις απολύσεις εξπρές εργαζομένων (ΜΕΤΡΟ), θα πρέπει όλοι μας να αντιμετωπίσουμε αυτή την κυβέρνηση, ως μια δεξιά αδίστακτη κυβέρνηση, που σαν αποτέλεσμα θα έχει, ο απλός λαός αυτής της χώρας, να νιώθει στον ίδιο του τον τόπο ως πρόσφυγας ή λαθρομετανάστης!!!!!
Σίγουρα οι εργαζόμενοι κατανοούν το μέγεθος του προβλήματος που βρίσκεται η χώρα και βάζουν πλάτη όσο και όπως μπορούν, αλλά θέλουν και αποτελέσματα, θέλουν δικαίωση και δικαιοσύνη, να μπουν επιτέλους κάποιοι φυλακή, να γίνουν δεσμεύσεις περιουσιών, να πληρώσουν οι πραγματικά υπεύθυνοι.

Συνάδερφοι, μέσα σε αυτή την σκληρή πραγματικότητα εμείς πρέπει να δώσουμε και μια άλλη μάχη. Έναν αγώνα βιωσιμότητας και προοπτικής του κλάδου μας. Και όντως μόνο σε αυτόν τον αγώνα υπάρχει ορίζοντας αισιοδοξίας.
Θέμα συγχώνευσης με την ΕΘΕΛ δεν υφίσταται πλέον.
Η ενοποίησή μας με το ΤΡΑΜ σε πολύ λίγους μήνες θα είναι πραγματικότητα, ή θα μείνουμε μόνοι μας κάτω από έναν δημόσιο ενιαίο φορέα Α.Σ.
Ο Η.Λ.Π.Α.Π. πολύ σύντομα θα προγραμματίσει τις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού για την επόμενη τριετία (φυσικά με ΑΣΕΠ).
Οι συνάδερφοι που αποχωρούν με σύνταξη θα παραμένουν ιατροφαρμακευτικά στο ταμείο μας. Σας παραθέτουμε επακριβώς τη διάταξη όπως έχει κατατεθεί και θα ψηφιστεί σε λίγες μέρες στη Βουλή.

« Οι ασφαλισμένοι του Τομέα Ασθένειας Προσωπικού ΗΛΠΑΠ του Κλάδου Υγείας του ΤΑΥΤΕΚΩ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους μετά τη συνταξιοδότησή τους, παραμένουν στην ασφάλιση του εν λόγω Τομέα και εξαιρούνται από την ασφάλιση του κλάδου ασθενείας του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ.
Το Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. υποχρεούται να παρακρατεί, από το ποσό της καταβαλλόμενης σύνταξης την προβλεπόμενη εισφορά για την ασφάλιση συνταξιούχων και να αποδίδει αυτήν στο ΤΑΥΤΕΚΩ/ Τομέας Ασθένειας Προσωπικού ΗΛΠΑΠ».

Εμείς συνάδερφοι έχουμε αναφερθεί σε όλες τις προηγούμενες ανακοινώσεις μας πως οραματιζόμαστε τη συνέχεια του Η.Λ.Π.Α.Π.
Για αυτό το όραμα παλεύουμε αυτή η προοπτική αξίζει στους συναδέρφους μας.
Συνάδερφοι, την Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 διεξάγονται εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Π.Υ.Σ. – Δ.Υ.Σ.).
Η θητεία των εκπροσώπων μας σε αυτά έχει λήξει. Τα Υπηρεσιακά Συμβούλια συγκροτούνται για την εφαρμογή του οργανογράμματος και την ομαλότερη λειτουργία της εταιρείας.
Τελευταία φορά που λειτούργησαν ήταν το 2003!!!!!!!
Στη συνέχεια ο νόμος Παυλόπουλου το 2005, κατάργησε όλες τις βαθμίδες και κατέστησε ουσιαστικά αιχμάλωτους όλους τους συναδέρφους, στις ορέξεις της εκάστοτε Διοίκησης, με αναθέσεις και με ότι συνέπειες έχουν αυτές……..
Δυστυχώς και σε αυτές τις εκλογές δεν λείπουν οι ιδιορρυθμίες και οι συντεχνίες κάποιων!!!!!!
Η ΔΑΚΕ και η ΔΑΣ θα λάμψουν δια της απουσίας τους.
Η ΔΑΚΕ προφανώς στηρίζοντας τον νόμο Παυλόπουλου όπως στήριζε και την κατάργηση του ΑΣΕΠ. ΘΑ πρέπει εδώ να τονίσουμε ιδιαίτερα, ότι αν δεν είχε εγκριθεί το 2003 η προκήρυξη από τον ΑΣΕΠ, οι τελευταίοι 355 περίπου συνάδερφοι που ήρθαν από το 2006 και μετά, δεν θα ήταν σήμερα μαζί μας!!!!!!!
Κάποιοι τότε προσπάθησαν πολύ για την κατάργηση της προκήρυξης αυτής, προτείνοντας προσλήψεις μέσω(ον) συνεντεύξεων.
Η ΔΑΣ παίζοντας το ρόλο του Πιλάτου πρότεινε «ας γίνουν αργότερα»………
Οι επικεφαλείς και των 2 αυτών παρατάξεων με δική τους ευθύνη ας απολογηθούν για τις πράξεις τους υπεύθυνα <αν γίνεται>, στα μέλη τους αλλά και σε όλους τους συναδέρφους για τη μη συμμετοχή τους στις εκλογές αυτές!!!!!!!
ΣΗΜ: Για την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε η Ένωση Εργαζομένων Η.Λ.Π.Α.Π. το σωστό είναι μετά το τέλος της ανακοίνωσης
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
υπογραφή υπογραφή
Σ. ΑΡΤΙΝΟΣ Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Τα σχόλια περιττεύουν………………

Εμείς στην ΠΑΣΚΕ θεωρούμε αναφαίρετο δικαίωμά μας την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και την ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ των εργαζομένων μας στους θεσμούς, τους οποίους κατοχύρωσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι . Και αυτό ακριβώς το δικαίωμά μας δεν χαρίζεται σε κανέναν.
Κάποιοι προβάλουν την αποχή άραγε ΓΙΑΤΙ; Μήπως από φόβο;
Εμείς τους λέμε:
«ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ».
Συνάδερφοι, σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στις εκλογές στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ.
Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ Η ΑΠΟΧΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ

Τα ψηφοδέλτια της ΠΑΣΚΕ ΗΛΠΑΠ για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια:

Για τα Π.Υ.Σ. Για τα Δ.Υ.Σ.

1. ΒΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1. ΒΑΡΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ 2. ΒΛΑΧΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
3. ΓΚΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ 3. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝ.
4. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 4. ΖΩΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
5. ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΙΧΑΗΛ 5. ΜΟΥΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ 6. ΠΑΧΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
(ΠΑΧΥΛΟΣ)


Η Σ.Ε. ΠΑΣΚΕ ΗΛΠΑΠ

18 σχόλια:

  1. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ .........
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΑΣΚΕ ΜΑΖΙ.
    ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε αρχιαπεργοσπαστες εδω ο κοσμος καιγεται και σεις χτενιζοσαστε. ρε ως που θα φτασι η ξεφτιλα σας τσιρακια της διοικησης. δεν ντρεποσαστε καθολου που θα παμε στην οικογενια μας μισο μεροκαματο? ου να μου χαθητε αρχιρουσφετολογοι σαμποτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο . οι συνταξιουχοι μας να μείνουν στο ΤΑΠ ΗΛΠΑΠ μπράβο. θα πάνε μια ώρα αρχίτερα αφου δε έχει γιατρούς μπράβο.
    πως να ενοποιοιθούμαι με τη ΕΘΕΛ;; όταν γίνονται απεργίες ποιός θα παριστάνει τον απεργοσπάστη;;;
    εδω ενα ενιαίο εισητήριο βγήκε του 1 ευρώ και πόσα χρήματα λείπανε από το ταμείο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαζι με την τροπολογια για το ταυτεκω θα ψηφιστει και η θανατικη καταδικη των συνταξιουχων σημερινων και μελοντικων, οποτε το ταυτεκο δεν χρειαζεται. ρε ποτε θα σταματησετε να δουλευετε τον κοσμακη. τα ταμεια θα γινουν απο 13 3 και σεις εξαπατατε τον κοσμο. ποιο ταυτεκω και πρασιν αλογα θα μεινει. κριμα που δεν ψηφιζουν οι συνταξιουχοι να βγειτε παμψωφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ολη η ανακοινωση ειναι ακομα ενα μεγαλο ΨΕΜΑ.
    δυστυχός πολοι θα πιστεψουν για μια ακομα φορα τον πιο ΑΧΡΗΣΤΟ υπαλληλο των ΗΛΠΑΠ
    τον πιο ανικανο ,το μεγαλυτερο ΛΑΜΟΓΙΟ ,αυτον που μας εχει καταστρεψει ,μαζι με την παρεα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!!
    ..ρε συντροφε της ΠΑΣΚΕ,εδώ δεν έχουμε οδηγούς,μας δέρνουν και μας βρίζουν οι επιβάτες στους δρόμους και εσείς θέλετε να κάνετε επιθεωρητές και επόπτες μέσα στο καλοκαίρι??(δεν ερχόμαστε να ψηφίσουμε!!!).
    Στειρίζουμε όποιους αντιστέκονται όπου και αν ανήκουν...
    _αγανακτησμένος πασκίτης_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θελετε να σας επιβραβευσουμε για το θεαρεστο εργο της κυβερνησης πρωτα και μετα των συνδικαλιστων της κυβερνητικης παραταξης ης ΠΑΣΚΕ.Να δωσουμε ψηφο γιατι πηγαμε το μισο μισθο περιπου στις οικογενειες μας,για τις αλλαγες στις εργασιακα και και τα ασφαλιστικα οπου πανε να τα διαλυσουν ολα και μην μας πητε οτι θα χρεωκοπουσαμε θα ηταν τα πραγματα πολυ χειροτερα??Δεν ξερω μπορει ναι μπορει και οχι.Εγω προσωπικα οπως και παρα πολοι συναδελφοι δεν ψηφησαμε ΠΑΣΟΚ τον Οκτωμβριο 09 για αυτα που μας λεει τωρα.Αλλα μας ειχαν πη <>.Δι'αυτο τον λογο συναδελφοι ποτε ψηφο ξανα σ"ενα ΠΑΣΟΚ που εγεινε χειροτερο και απο την εχει απομακρυνθη τελειως και απο φιλεργατικο εγεινε οτιδηποτε αλλο.
    ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ)για να πανηγυριζουν και να λενε οπως λεγαν και στις προιγουμενες εκλογες .Ενα πρωην φανατικος ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι θέλει η αλεπού στο παζάρι? και μιλάω για τον κ.κακούρο που άλλα περιμέναμε από αυτον και αλλα κάνει. κ. κακούρε αφησατε την αντισταση για να πιάσετε καρεκλα. κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κ.κακούρε γιατι χαθήκατε? τις εκλογές στο Δ.Σ. τις είπατε παράνομες. αυτές εδω που εκανε η πασκε μαιμουδιές τις βρισκετε νόμιμες και βαζετε υποψήφιος. οι κακιές γλωσες λένε πολλα... οτι θελετε να γινετε και σεις παραγοντας δεν θα σας προτιμησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πιάνεις καρέκλα από εκπρόσωπος σε ΔΥΣ-ΠΥΣ.Ούτε αποδοχές έχεις. Καρέκλα πιάνεις όπου και αν βρίσκεσαι όταν είσαι προγραμματισμένος να την "πιάσεις".Στα ΔΥΣ-ΠΥΣ όμως προσπαθείς μέσα από την δυναμική σου και την πορεία σου χρόνια τώρα, με δείγματα γραφής, να βάλεις το λιθαράκι σου στην αξιοκρατία που και -όσοι χύνουν σήμερα χολή- θέλουν.Ή μήπως όχι? Κάποιοι απ' αυτούς που δεν θα τον ψηφίσουν σίγουρα δεν θέλουν να χάσουν την "παράνομη" βολή τους.Είστε άραγε απ' αυτούς? Οι εκλογές για εκπροσώπους στο Δ.Σ.ήταν παράνομες ως προς την διαδικασία διορισμού της εφορευτικής, πράγμα που φώναξε και η ΔΑΣ αλλά τελικά συμμετήχε γιατί της βγαίναν τα κουκιά. Σήμερα ΔΑΚΕ-ΔΑΣ δεν συμμετέχουν γιατί η μεν πρώτη θα πάει άκλαφτη για δεύτερη φορά και θα ρεζιλευτεί και το φθινόπωρο στις σωματιακές εκλογές και τι σκατά θα πεί στο κόμμα της (άσε που ο αντιπαθής Τσιάντος θα κοκκορεύεται, αυτό πως το καταπίνεις), η δε δεύτερη εξασφάλησε την εκλογή στο Δ.Σ και δεν μπορεί να έχει υποψήφιους μια και ένας κατέχει από την ΔΑΣ όλες τις θέσεις. Εξ' άλλου ποτέ δεν θα ήταν απο την ΔΑΣ σήμερα υποψήφιος γιατί οι προιστάμενοι είναι αναγκαίο κακό, όπως και ο πρεόεδρος της Δημοκρατίας που δεν ψήφισαν.'Οσο για τις μαιμουδιές των παρατάξεων δεν είναι εκείνες που κάνουν μια διαδικασία νόμιμη ή παράνομη. Οι ψηφοφόροι έχουν κρίση ελπίζω...Οι κακές γλώσσες -γι'αυτό τις λένε κακές-ποτέ δεν θα πάψουν κατά τα ιδιοτελή συμφέρροντα εκάστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΚΟΛΟΒΗ ΑΛΕΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΛΟΒΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αλλα λόγια ν αγαπιώμαστε. παράγοντας ειναι και χωρις λεφτα αρκει να κανονιζει τα προισταμενιλίκια και να εχει στο χερι μετα τους ευεργετημενους απο αυτον. αυτό λέγεται κομψα θα το πω αλισιβερισι και ακομψα να εκβιαζω οποτε θελω να κανω τη δουλια μου. παντως συνδικαλισμος δεν λεγεται. το ψηφοδελτιο που ανταγωνιζεται την πασκε έχει υποψηφιους απεργοσπαστες και αυτους που πήγαν και υπογράψανε τα 15ευρω αυξηση και τους ειχατε καταγγειλει. πως ο κ. κακουρος μπηκε σε τετιο ψηφοδελτιο. φταίω εγώ άν έχω απορίες η μαλλον δεν εχω απορίες αλλα βασιμες υποψίες οτι παίζετε παιχνίδι για την επικράτηση παραγόντων. κρίμα γρηγορα κατάρευσε αλλο ενα παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πιστέυω ότι τον αδικείς. όσο για όλα όσα λές στην αρχή έχουν βάση γιατί τα έχουμε βιώσει. Είναι κρίμα άνθρωποι με προσόντα να εξαρτώνται από τέτοιου είδους συμφωνίες όταν αυτές γίνονται και να απαξιώνουν τον εαυτό τους. Η περίπτωση Κακούρου πάντως δεν είναι μέσα σε αυτές και γι' αυτό και θα πολεμηθεί από το σύστημα. Μια πιθανή αποχή των εκπρωσώπων από τις προαγωγές να ήταν ίσως μια λύση και οι κρίσεις να γινόντουσαν σε άλλο πνεύμα π.χ."ανώνυμη βαθμολόγηση των υποψηφίων προισταμένων από τους υφισταμένους" αλλά ποιός τολμάει κάτι τέτοιο? όλοι ή έστω οι περισσότεροι άκλαφτοι θα πηγεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ονόμασέ μας σε παρακαλώ τους ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ του ψηφοδελτίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μακαρι να εχω λαθος. παντως οκ.κακουρος εχει αλαξει δεν ειναι ο ιδιος. φωναζε για τις εκλογες στο ΔΣ οτι ειναι παρανομε και καλα εκανε. επρεπε να εχει την ιδια στασι αφου στο σωματειο της ενωσης γινανε παρατραγουδα και πλαστογραφιες για να γινουν εκλογες.αυτα δεν ειναι παρανομα? γιατι το προσπερναει? η βεντετα με την πασκε δεν μας αφοραει. ας πανε να τα βρουνε αλου οχι να μας χρησιμοποιουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Otan kapoios entasete stous dusarestimenous kapoias parataksis kai ginete polemios tis... Mipws tha prepei na arxizoume na ton fovomaste?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. An i PASKE kai o Nikol... einai auta poy lete giati ta exei parei ola? DS PYS DYS kai epite i synexeia? Mipws den uparxei kapoios, kati kalutero?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.