24 Ιουνίου 2010

13:50
2
"Θέλω να κάνω μια σοβαρότατη καταγγελία για τους οδηγούς που εργάζονται στην ΕΘΕΛ Α.Ε. και συγκεκριμένα στον οργανισμό ΕΘΕΛ Α.Ε.
Τα επάγγελμα μου είναι ασφαλίστρια και μετακινούμε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλάζοντας καθημερινά...
πάνω από 15 -20 λεωφορεία.

Τον τελευταίο καιρό έχω εντοπίσει πολλούς οδηγούς να κοιμούνται στο τιμόνι... σε ερώτηση που έκανα προς αυτούς για την μη έγκυρη προσοχή τους και των αντανακλαστικών τους (μετά από χίλιες δυο βλακείες που έκαναν) άκουσον άκουσον τι μου απάντησαν.!!!! Είμαστε ξενύχτηδες.!!!!!
Προχθές ήταν το αποκορύφωμα!!! Μπαίνοντας στο λεωφορείο Α5 προς Αγία Παρασκευή ο οδηγός εκτός ότι ξεχνούσε τις στάσεις παραλίγο να τρακάρει όχι και λίγες φορές.!!! Σε ερώτηση που του έκανα μου απάντησε ότι ήταν βάρδια την νύχτα την οποία τελείωσε το πρωί και το μεσημέρι πάλι στην δουλειά.!!!
Μετά από αυτό, κατεβαίνω στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής, να πάρω άλλο λεωφορείο να κατευθυνθώ προς τα Μεσόγεια.
Ήμουν στην στάση, έρχεται το λεωφορείο σηκώνω το χέρι μου, και ο οδηγός όχι μόνο δεν με είδε αλλά παραλίγο και να με πατήσει. Τρέχω από πίσω, τον προλαβαίνω στο φανάρι, μου ανοίγει την πόρτα, και αμέσως μου ζητά συγγνώμη. Κάθομαι στο κάθισμα μου και τον παρατηρώ ότι από τον Σταυρό μέχρι την Παλλήνη εκτός ότι κοιμάται όρθιος παραλίγο να τρακάρει πάνω από 4 φορές!!!!
Σηκώνομαι από το κάθισμα μου έξω φρενών και τον ρωτώ. Έστε καλά??
Και ακούστε το εξής καταπληκτικό.!!
Μου απαντά τι θέλετε να κάνω σχόλασα το πρωί 6.30 πήγα σπίτι μου δεν μπόρεσα να κοιμηθώ λόγο φασαρίας, και το μεσημέρι μας υποχρεώνουν να πάμε πάλι στην δουλειά!!!!!! ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ !!! Αυτοί οι άνθρωποι που μεταφέρουν κόσμο είναι συνεχώς μέσα στην κίνηση. Κινδυνεύουμε ανά πάσα στιγμή επιβάτες πεζοί και Ι.Χ. Πως τους επιτρέπει η ΕΘΕΛ Α.Ε. να εργάζονται τέτοια ωράρια ???
Ποια είναι η ασφάλεια που μας παρέχει η ΕΘΕΛ ?"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Αυτή είναι η πραγματικότητα κυρία μου.
Χέστηκε και η ΕΘΕΛ και Ο ΗΛΠΑΠ και ο ΟΑΣΑ και το Υπουργείο για τη δική σου και τη δική μου ασφάλεια......

2 σχόλια:

  1. Oi katsares vardies kyria mou einai to legomeno elastiko wrario... Kai na kserete oti pote den rwthsan odigous an mporoun na antapekselthoun swmatika se tetoiou eidous vardies opou einai ypoxrewmwnoi na einai stoys dromouw panw apo 12 wres....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου κυρία και συμπολίτισσα, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να είστε πιο προσεκτική όταν απευθύνεστε σε μια ομάδα εργαζομένων. Έχοντας οχυρωθεί πίσω από την ανωνυμία σας, εκτοξεύετε ένα σωρό κατηγορίες που ελάχιστη ή καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Θα μπορούσατε να είστε καταπληκτική μαγείρισσα, καθώς στη σάλτσα τα καταφέρνετε πολύ καλά. Ακόμη καλύτερη εξεταστής οδήγησης, εφόσον κρίνετε με ευκολία την οδήγηση των άλλων. Μπορείτε ακόμη να γίνετε υπεύθυνη σε κάποια κλινική, στο τμήμα της μελέτης ύπνου, μιας και γνωρίζετε από χιλιόμετρα αυτόν που έχει κοιμηθεί ή όχι. Τέλος περιμένετε απλώς να κερδίσετε το λαχείο, με 15-20 λεωφορεία καθημερινά και τόσους κοιμισμένους οδηγούς ,πρέπει να έχετε περίσσευμα τύχης που είστε σώα. Άρα είναι θέμα χρόνου ο πρώτος αριθμός. Όση σχέση έχω εγώ από ασφαλιστικά, άλλη τόση έχετε εσείς από βάρδιες και ωράρια Καλές διαδρομές εύχομαι και μην ανυσηχητε. Είμαστε επαγγελματίες οδηγοί, και αυτό τα λέει όλα.
    Ένας οδηγός λεωφορείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.