10 Ιουνίου 2010

00:45
2
Απόσπασμα από την συνέντευξη τύπου το «πράσινο κύμα» και οι αστικές συγκοινωνίες, ή που παραχώρησε σήμερα ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, με τον Υφυπουργό Νίκο Σηφουνάκη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Χάρη Τσιόκα, παρουσία των Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων του ΟΑΣΑ, Δ. Δημητρίου και του ΤΡΑΜ, Β. Σπυράκου.



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Υπουργέ, οι Διοικήσεις της εταιρείας του ΗΛΠΑΠ και των Οργανισμών θα παραμείνουν ως έχουν;

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Οι Διοικήσεις παραμένουν, μέχρι να καταργηθούν. Παραμένουν για να εκτελέσουν το έργο, το οποίο με συνέπεια προσπαθούν να φέρουν σε πέρας, με βάση το σχεδιασμό που έχουμε. Ουσιαστικά πρέπει να εργάζονται οι Διοικήσεις αυτές για τη συγχώνευση των Οργανισμών, άρα για την κατάργηση των θέσεων που σήμερα κατέχουν.






Συνημμένα Αρχεία

word document2010.0609 Συνέντευξη Τύπου Πράσινο Κύμα στις Αστικές.doc

2 σχόλια:

  1. Θα εχει και μητροπολίτη ο νεος μητροπολιτικός φορεας???? και θα τον αναλαβει ο Καλικράτης αφού δεν τον ηθελε ο Καποδίστριας. οπως σε βλεπω και με βλεπεις μετά τον Καλικρατη μικροί μεγαλοι θα είμαστε ολοι για τον Ιπποκράτη....
    το τσουναμι εμενα δεν μου φαινεται και τοσο πρασινο.... μου μοιαζει μαλλον για αντιγραφη απο ενα παλιότερο σχεδιο γαλάζιου μητροπολιτικου φορέα....που ειχε φιαχτει κατα τον 2669/98. οπως λεμε τονα χερι νιβει ταλλο.... Καλαματιανέ δεν το ψάχνεις λίγο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.