1 Ιουνίου 2010

00:06
6

Τα οικονομικά μεγέθη των ΕΦΣΕ και ΕΠΣΕ για το οικονομικό έτος 2009 έχουν << κυκλοφορήσει >> αλλά ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ .


Μια γεύση για το τι έχει συμβεί μπορείτε να δείτε παρακάτω :



Για τον ΗΛΠΑΠ: Capital

Για το ΜΕΤΡΟ : Capital

Για τον ΗΣΑΠ και την ΕΘΕΛ : Reporter

Να διαβάσετε τα άρθρα και θέλω να δω τα σχόλια σας .

6 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ .... ΔΕΒΕΛΕΓΚΟ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΛΑΚΑ.ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιρνει το καθε ψωνιο στιλο και χαρτι και γραφει οτι οτυ κατεβει ελεος πια με τους νεκροθαφτες της δημοσιογραφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετα με τους ηλιθιους της δημοσιογραφιας, που τα "παιρνουν" για να εκτελεσουν τις εντολες των ανωτερων τους. Ο ΗΛΠΑΠ σαν οργανισμος τι κανει; Σωματεια υπαρχουν, ή ειμαστε σε μετεκλογικη περιοδο και ξεκουραζονται για να βρουν απο που θα φανε τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το άρθρο του κ.Δεβελέγκου, πού ως φαίνεται ειναι προάγγελος εξελίξεων, ωστε η κοινωνία να εξαγριωθεί με τους πολυάριθμους και καλοπληρωμένους υπαλλήλους του ΗΛΠΑΠ, χρειάζεται όχι μόνο απάντηση συνδικαλιστική, αλλά απαίτηση για την αποκατάσταση της αλήθειας. Οι δεβελέγκοι πάντα αυτη την αποστολή ειχαν και θα έχουν. Τό ζήτημα ειναι πως απαντάνε οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων για τα αίτια που ασφαλώς δέν ειναι το μεροκάματό τους. Θα του ετοιμάσω μιά απάντηση στο capital.gr περιποιημένη. Το θέμα απαιτεί μεγάλη δημοσιότητα να τους γυρίσει μπούμεραγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. <<κύριε Δεβελετέτοιε έχει χορτάσει ο κόσμος από κατευθυνόμενους δημοσιογραφίσκος, όπου πετούν μελάνι σαν την σουπιά για να κρυφτούν οι ίδιοι ή για να κρύψουν αυτά που τους έχουν πει κατόπιν έμμισθης (κάτω από το τραπέζι) εντολής. Και για να πάρω πίσω τα γραφόμενά μου σας προκαλώ να βγάλετε το Εκκαθαριστικό Σημείωμα σας στην φόρα μαζί με τον μέσο υπάλληλο οδηγό στα ΗΛΠΑΠ. Βέβαια σας υπενθυμίζω ότι ο οδηγός αποκλείεται να τα Πάρει στην ζούλα για να κάνει κανένα δρομολόγιο η στάση παραπάνω, ενώ εσείς για την ανάδειξη η μη κάποιου θέματος ποιος ξέρει και ποιος σας ελέγχει? Ντρέπομαι για τα έμμισθα παπαγαλάκια που με την εσκεμμένη επιλογή θεμάτων και κουκουλώματος αυτών έχουν φτάσει και αυτοί με πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης την χώρα μας σε αυτό το χάλι. Είναι κουτός ο απλός λαός που λέει ότι αυτά τα λαμόγια οι δημοσιογράφοι ανεβάζουν και ρίχνουν Κυβερνήσεις? Ε γιατί να μην προκαλέσουν και μία κοινωνική απέχθεια του κοινού ενάντια στους εργαζόμενους στις Α/Σ εσκεμμένα? Και μην μου πείτε γιατί? Όλοι και όλα στην φόρα για να μαθαίνουν οι πολλοί αυτά που κρύβουν εντέχνως οι λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΩΤΑΔΕΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΛΦΟΚΑΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.