28 Ιουνίου 2010

21:40
Εχει καταντήσει εξοργιστική η καθημερινή και σε όλα σχεδόν τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, η εμφάνιση του αρχαιοτραγωδού ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ο οποίος συμπεριφέρεται ως πρωταγωνιστης δακρύβρεχτης θεατρικής παραγωγής του τύπου <ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...>



Το πρωί στον Αυτιά ο <υποφέρων> κ. Λοβέρδος, ξεκινάει το τροπάρι της <σωτηρίας> του ασφαλιστικού από το τέλος προς την αρχή. Το μεσημέρι κάπου αλλού από τη μέση προς το τέλος. Καί το βράδυ στο ιδιαιτέρως φιλόξενο περιβάλλον του ΜΕΓΚΑ , ξεκινάει από την αρχή προς το τέλος, έτσι που να μπουρδουκλώνει, να μην θυμάται κανένας τι ακριβώς άκουσε και κυρίως να μην προλαβαίνει να μετράει τις σφαλιάρες που τούρχονται . Στη μόνη εκπομπή που δέν εμφανίζεται ειναι οι <<ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ>> γιατί εκτός του ότι ειναι μεσάνυχτα και θα αγριευτούν οι τηλεθεατές, δέν υπάρχει και τίποτα το ανεξήγητο ωστε να ταιριάζει με την εκπομπή!!!!



Ως <γενναίος> στρατιώτης του Πανελλήνιου Σοκαριστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) έχει αναλάβει με τα ιδιαιίτερα υποκριτικά προσόντα του, να φέρει σε πέρας το <σπουδαίο> και <σωτήριο> έργο της κυβέρνησης και των συμμάχων της , (της γνωστής τρόϊκας), στο εργασιακό και ασφαλιστικό σύστημα, οπως απαιτούν οι κεφαλαιοκράτες τραπεζίτες, εφοπλιστές, μεγαλοβιομήχανοι και λοιποί συγγενείς....γιά τους οποίους η ανθρώπινη ύπαρξη ειναι το τελευταίο που τους απασχολεί. Ευαγγέλιο γι αυτούς ειναι ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!!



Ο κ.Λοβέρδος ως γνωστόν ειναι συνταγματολόγος και μάλιστα διακεκριμμένος. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ίσως, οτι με τα όσα πράττει ο ίδιος και η κυβέρνησή του, έχουν καταστρατηγήσει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχουν παραβιάσει κάθε έννοια λαϊκής κυριαρχίας με την ψήφιση του μνημονίου. Αλλα΄αυτά τώρα ειναι <ψιλά> γράμματα... θα τα ξαναθυμηθούν όταν ξαναγίνουν αντιπολίτευση ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ χρησιμοποιώντας ως καμουφλάζ τους τροϊκανούς <σωτήρες> μας.... γιά να μην εισπράττουν οι ίδιοι το ανάθεμα της κοροϊδίας και της παγίδας πού έστησαν τόσο έντεχνα στο λαό ,που τον κατατρομοκρατούν εδώ και 7 μήνες για να παραδώσει ο,τι κατάφερε να πετύχει με κόπους, αγώνες, θυσίες τα τελευταία 100 χρόνια. ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΟΦΕΣ ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...



Στο πλευρό του <οδυρόμενου> καθημερινά υπουργού , και ο ειδήμων <μεγαλοσυνδικαλιστής> κ. Κουτρουμάνης, που μόλις κατοχύρωσε υπουργικό θώκο συμβιβάστηκε με το ΄δίκιο του ισχυρού.... οπως και ο τρίτος της παρέας κ. Σπυρόπουλος, Γραμματέας του υπουργείου Λοβέρδου, πρώην μεγαλοσυνδικαλιστικό στέλεχος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ άν δέν κάνω λάθος.... Ο φίλος μας, πρωην πρόεδρος της ΓΣΕΕέχει ήδη βολευτεί επί προηγούμενης κυβέρνησης με το προεδριλίκι της Ο.Κ.Ε.... Αφήστε τίποτα και για τον νυν Πρόεδρο της ΓΣΕΕ που <αγωνίζεται> μαζί με τον ΣΕΒ να <βγάλουν τη χώρα από την κρίση> με τους μισθούς των 500 ευρώ που θα αντικαταστήσουν τους απαράδεκτους οπως τους έλεγαν μισθούς των 700 ευρώ, για όσους δεν θα έχει χάψει το τέρας της ανεργίας...



ΕΥΓΕ κ. Λοβέρδο. ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ εκείνο τον υπουργό της <ΕΠΑΡΑΤΗΣ> οπως την λέτε ΔΕΞΙΑΣ, πού της έχετε πάρει τα πρωτεία, ο οποίος έλεγε οτι θα καταργήσει την ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ. Οσο κροκοδείλιο δάκρυ κι άν ρίξετε, μόνος σας ή παρέα με τον βαρυπενθούντα πρωθυπουργό που οπως λέεει <αναγκάζεται> να μάς μαστιγώνει κάθε μέρα, κόντρα στην ιδεολογία του ταχα μου.-ταχα μου,δέν θα μπορέσετε να καταργήσετε την πάλη των ΤΑΞΕΩΝ, γιατι θα συνεχίσει να υπάρχει,όσο υπάρχουν τάξεις και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο (την οποία θα καταργούσατε οπως διακηρύσσατε οταν παριστάνατε κάποτε τους σοσιαλιστές για να εγκλωβίσετε τον προοδευτικό κόσμο...)



Το μόνο που θα καταφέρετε σαν κοινοβουλευτική πλειοψηφία, συνυπεύθυνη σε όλα, συνεπικουρούμενη από τον άκρως επικίνδυνο χέρι-χέρι και την <υψηλή> θυγατέρα, ειναι να μην μπορείτε να κυκλοφορήσετε στο δρόμο και να σας βασανίζουν ΕΡΙΝΥΕΣ άν σας έχει μείνει καθόλου φιλότιμο.... ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!!!

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία



Υ.Γ. Μπορούν να μάς πούν οι κ.κ Λοβέρδος και Κουτρουμάνης, ο κ.Παπακωνσταντίνου του τηλεοπτικού BLOOMBERG πόσα χρωστάνε στο ΙΚΑ οι μεγαλοεργοδότες ,πόσα χρωστάνε τα κανάλια? πόσα χρωστάει το κράτος στα ασφαλιστικά ταμεία? πόσα χάθηκαν στο χρηματιστήριο και τα ομόλογα από τα αποθεματικα των ταμείων?



Υ.Γ. <ΠΑΓΩΝΟΥΝ> με νομοθετική ρύθμιση γιά τρία χρόνια οι <τεράστιοι>μισθοί στον ιδιωτικό τομέα!!! ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΟ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010!!! ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΊΤΑΙ. Κατά τα άλλα κοροϊδεύει τον κόσμο η κρατική ΓΣΕΕ οτι θα προσφύγει στα δικαστήρια για να ακυρώσει τα μέτρα. Ή ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ.

Το βίντεο προστέθηκε απο Matrix

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.